Дідівські методи пішли у хід. Каструлі і тазики - незамінні помічники. У Рівному мешканці багатоповерхівки декілька місяців без гарячої води. Люди кажуть, скільки не зверталися в Теплоенерго - ніхто проблем так і не вирішує. Коли з'явиться вода у людей спробували дізнатися наші журналісти.

Тазики, відра каструлі незамінні у помешканні пані Людмили. Жінка проживає у багатоквартирному будинку на вулиці Соборна 263. Уже два місяці у них немає гарячої води.

Щодня аби помитися жінці доводиться носити важкі каструлі з водою із ванної кімнати на кухню і потім навпаки. Щоб вода нагрілася треба чекати десь півгодини і так по декілька разів, бо ж сім'я велика. Пані Людмила каже, що така ситуація не тільки у неї, а в усьому першому під'їзді. Неодноразово зверталися до Рівне теплоенерго та проблему так і не вирішили.

Голова ОСББ припускає, що проблема може бути у тепло пункті.

Натомість в Рівне теплоенерго зазначають, води немає - бо неналежним чином провели реконструкцію мереж системи гарячого водопостачання. А про це мав подбати балансоутримувач.

В свою чергу теплопостачальне підприємство додає, з їхнього боку до будинку вода подається з належними параметрами 53 градусів. Тому радять балансоутримувачу провести відповідні ремонті роботи, тільки тоді у людей з'явиться гаряча вода.