За легендою Святий Миколай у ніч з 18 на 19 грудня залишає подарунки під подушкою діткам, які вели себе чемно та були слухняними весь рік.

Цього дня з нетерпінням чекають не лише малюки, а й дорослі. Адже День святого Миколая – це в першу чергу сімейне свято. І кожен з нас зустрічає його з передчуттям чогось дивовижного та прекрасного.

То як же зробити свято дійсно незабутнім для рідних людей? Редакція Рівне 1 зібрала кілька ідей, які 100% подарують вам і вашій родині святковий настрій!

ІГРАШКИ

Новорічні свята складно уявити без іграшок! Дітлахи їх просто обожнюють. Навіть якщо це щось маленьке, вони завжди будуть раді.

Для наймолодших діток ви можете придбати брязкальця, іграшки у вигляді улюблених героїв, дзиґи, нічники тощо. Окремо можна подарувати дітлахам іграшками, спеціально створені для ігор у ванній кімнаті. Також вони зрадіють маленькому будиночку, або палатці, в якій зможуть проводити свій вільний час. Це ж мрія кожного!

Дівчатка будуть в захваті від будиночків для ляльок, та їх жителів. Якщо дівчинка любить готувати, їй обов’язково сподобаються іграшкові набори для поварів та кухні. А ще ви можете порадувати юних модниць наборами декоративної косметики для дітей. Такому подарунку зрадіє кожна! Спеціально для турботливих доньок, старших сестричок та похресниць ви можете обрати лікарські набори та дитячу побутову техніку. Якщо ж дівчинка мріє про меншу сестричку, подаруйте пупса, за яким потрібно доглядати, колисочку та колясочку для нього.

Подарунок для хлопчиків можна обрати на будь-який смак, в залежності від віку та вподобань дитини. Це можуть бути улюблені герої у вигляді м’якої іграшки, бейблейд, залізнична дорога і навіть набір дитячих інструментів (дриль, молоток тощо). Для любителів транспорту безпрограшним варіантом будуть машинки - від маленьких модельок до іграшкових машин, в яких полюбляють їздити майбутні водії. І тільки уявіть собі, скільки радості дитині принесе машинка на радіоуправлінні! Такому подарунку буде радий ще й татусь! Не забувайте про гаражі, паркінги, залізні дороги, пістолети, поліцейські набори тощо. Все залежить від інтересів дитини!

Якщо ви обираєте подарунок для учня, тут безпрограшним варіантом буде канцелярія! Різнокольорові ручки, олівці, пластилін, блокноти, розмальовки (фломастерами, водою і навіть світлом!). Окремо треба відзначити розвиваючі та настільні ігри – весело та корисно!

Де знайти всі ці товари у Рівному? Звісно ж у Смарт Тойс! Це грутівня, де ви можете придбати все вище перелічене та ще багато-багато іншого! Наприклад: конструктори, м’які іграшки, м’ячі, скакалки, боксерські набори, тенісні ракетки, повітряні кульки, шахи, доміно, монополію, бісер, наліпки, набори для квілінгу, різні іграшки та ігри! Таким подарункам діти будуть раді на всі новорічно-різдвяні свята!

І навіть якщо ви не обрали для себе нічого підходящого, можете завітати до магазину Смарт Тойс, де досвітчені консультанти порадять та підкажуть, що подарувати на казкове свято! Також ви можете це все замовити в інтернет-магазині Смарт Тойс.

Знайти гуртівню Ви зможете за адресою: м. Рівне , вул. Біла, 53 (зупинка маршруту 35 – Колишні аптечні склади)

Телефон: (066) 101 00 27, (067) 398 46 17, (093) 170 38 05

Якщо ж у Вас обмаль часу, тоді заходьте на сайт http://smarttoys.com.ua/ та обирайте потрібні товари. Доставка по місту БЕЗКОШТОВНА! Економія часу та коштів!

Ми в соцмережах:Інстаграм: smarttoysofficial Фейсбук: Гуртовня «Розумна іграшка»



pic

КНИГИ

Книга – це подарунок, який завжди буде актуальним. Її можна дарувати батькам, дітям, дідусю та бабусі, другу і навіть колезі.

Такий подарунок показує справжнє ставлення до людини. Ви даєте зрозуміти, що добре знаєте її смаки та вподобання.

Особливо корисним та цікавим подарунком книга стане для дітей. Якщо малюку 1-4 роки, це може бути розмальовка, книга з малюнками, буквами, цифрами тощо. На вік 5-7 років підійдуть казки, енциклопедії, оповідання. Для дітей від 8 років ідеальним подарунком стане художня література, яка допоможе розвинути уяву, подарує нові знання, дасть можливість краще зрозуміти навколишній світ, людей та себе.

А ще художніми творами можна здивувати та зробити приємне. Головне правильно підібрати книгу. Саме книга має велику цінність і може зробити свято незабутнім.

З таким подарунком вам може допомогти мережа книгарень «Рівне книга». Мережа налічує 5 добре знайомих книгарень: «Слово», «Знання», «Дружба», «Книги» та «Просвіта».

Книгарні зручно розташовані по всьому місту, тож придбати книгу до свята вам буде легко та просто. Широкий асортимент дозволить обрати літературу на будь-який смак. Книги українських та зарубіжних письменників, пізнавальні, розвиваючі дитячі книги, казки та енциклопедії. Саме тут є величезна кількість літератури для поціновувачів творчості сучасних українських письменників. У книгарнях ви зможете знайти подарунок для кожного. Учням, студентам, викладачам – навчальна, художня, картографічна література. Історія, філософія, політологія, медицина та інші напрямки. Дітлахам будуть до вподоби розмальовки, казки, пізнавальні твори, фломастери та олівці. Підприємство «Рівне книга» функціонує вже 70 років і точно знає, що потрібно читачам. А якщо ви не можете визначитись, досвідчені працівники завжди підкажуть, порадять та допоможуть обрати саме вашу книгу.

Де купити?

Книгарня «Слово» Адреса: м. Рівне , вул. Соборна, 57 Телефон: (0362) 26-94-17

Книгарня «Знання» Адреса: м. Рівне , майдан Незалежності, 5 Телефон: (0362) 63-37-45

Книгарня «Дружба» Адреса: м. Рівне , майдан Незалежності, 5 Телефон: (0362) 26-15-97

Книгарня «Книги» Адреса: м. Рівне , вул. Соборна, 316 Телефон: (0362) 26-47-85

Книгарня «Просвіта» Адреса: м. Рівне , вул. Київська, 17 Телефон: (0362) 28-65-98

СВЯТКОВА ВЕЧЕРЯ

День святого Миколая – безумовно родинне свято. І провести його рекомендуємо відповідно. Організуйте сімейні посиденьки. Зберіться в затишному ресторані. (Ми вже знайшли ідеальне місце - New York Street Pizza (Біля ТК Покровський). Поділіться теплом у родинному колі. Створіть святковий настрій. Розкажіть цікаві історії, смішні випадки, розділіть приємні спогади.

Це допоможе розвіятись, розслабитись та приємно провести вечір. Замовте щось смачненьке, або те, що не дозволяєте собі зазвичай. Зробіть вечір унікальним, яскравим, сповненим новорічної атмосфери та теплих посмішок. Можете подякувати рідним за те, що вони поруч, за підтримку та розуміння.

Дітлахам такі посиденьки теж сподобаються, адже хто ж відмовиться від смачненької піци, свіжого соку та приємних подарунків?

Саме такі вечори створюють святковий настрій та наповнюють повітря теплими нотками свята.

Організувати таке свято ви з легкістю зможете у ресторані «New York Street Pizza», що біля ТК «Покровський». Там на вас вже чекає святковий інтер’єр та настрій. Такий заклад ідеально підійде для теплої розмови. Традиційно усім діткам до свята будуть вручатись маленькі подаруночки. Тільки уявіть, скільки емоцій буде у малечі!

Для себе ви зможете обрати страви на будь-який смак! Від незвичайних салатів до уже таких традиційних сушів. А найменші гурмани з радістю посмакують піцою. Якщо ж ви з тих, кому важко визначитись з стравою, приємний та досвідчений персонал завжди допопможе з вибором.

Та якщо ви вирішили зробити такий вечір вдома, тоді з легкістю можете замовити доставку смачненької та ароматної їжі! Додаємо графік роботи: Пн.: 12:00-23:00 Вт-Нд.:10:00-23:00

Наша адреса: м. Рівне , вул. Княгині Ольги,1а (біля ТК Покровський)

Телефон: +38 (068) 007 00 72

Ми в соцмережах:Інстаграм: new_york_street_pizza_rivneФейсбук: nysp.pokrovsky



pic

ДИТЯЧИЙ ТРАНСПОРТ

Якщо ваша дитина – справжня непосида та любить активний відпочинок, ідеальним подарунком стануть санчата, дитячий снігохід. Тим більше, що зараз, як ніколи будуть актуальні подарунки, з якими можна розважитись взимку. Такий сюрприз точно запам’ятається малюку на все життя! А емоції, які отримає дитина, не зрівняються ні з чим!

Можливо ви шукаєте практичний подарунок? Тоді можете ощасливити не лише малюка, а й себе, подарувавши коляску, автокрісло, стільчик для годування, або колиску. Такий подарунок точно знадобиться. Дитина відчує вашу любов та турботу, зручно вмостившись у тепленькій колясці.

Ідеальним варіантом подарунку для похресника буде м’якенький пледик, красива постіль, зручна подушечка та інший сучасний текстиль. Головний плюс – всі ці подарунки ви зможете знайти в одному місці – магазин дитячих товарів Хорошка. Там ви відшукаєте безліч ідей для гарного подарунку:

• Комфортні коляски

• Безпечні авто крісла

• Ліжечка з ортопедичними матрацами

• Текстиль з натуральних тканин

• Стильні дитячі меблі

• Зручні стільчики для годування

• Транспорт на всі пори року А якщо ви звикли купувати в інтернет-магазині, тоді мерщій переходьте на сайт Horoshka.com.ua та обирайте подарунок вже сьогодні! Кожен товар у магазині безпечний, має сертифікат якості та гарантію від виробника. У магазині представлений товар від топових європейських та українських брендів. А ще вас дуже приємно здивують ціни!

Хорошка – даруємо святковий настрій! Наша адреса: м. Рівне , вул. Замкова, 14-в

Телефон: +38(096)689-88-98 +38(063)066-93-36 +38(099)969-45-58 Ми в соцмережах:Інстаграм: horoshka.com.ua Фейсбук: horoshka.com.ua



pic