Грудень - завершує рік низкою свят і гарного настрою, але будуть в цьому місяці і небезпечні дні, під час яких слід бути гранично обережними, щоб уникнути проблем в Новому році.

Попереджений - значить озброєний, тому обов'язково дізнайтеся про те, в які дні грудня Всесвіт підготував для вас випробування на міцність. У небезпечні дні грудня будьте спокійні, зберігайте холодну голову і керуйтеся здоровим глуздом, а не емоціями і почуттями.

6 грудня. Складний день, загрожує фінансовими втратами, проблемами на роботі і в бізнесі, складнощами у взаєминах з людьми, особливо щодо матеріальної сфери життя. Всьому виною поєднання Стрільця і ​​спадного Місяця.

У цей день заборонені будь-які маніпуляції з грошима: не можна брати і давати в борг, брати кредити, здійснювати великі покупки. В цілому день забарвлений негативною енергетикою, тому стежте за тим, що і кому ви говорите, а про те, що вас не стосується і зовсім краще промовчати, інакше проблем не уникнути. Проведіть день в спокої, стримуйте спалах негативних емоцій і намагайтеся бути більш терпимими до близьких.

10 грудня. В один з найскладніших днів грудня все буде йти наперекосяк через сильний енергетичний дисонанс. Будьте гранично уважні і обережні, так як самі дрібні недоліки можуть закінчитися величезними проблемами. Цьому буде сприяти надмірна втома, запальність і неврівноваженість людей, багато хто захоче зробити з мухи слона і виплеснути свою негативну енергію на вас. Скасуйте всі важливі зустрічі, ділові переговори, зустрічі з друзями і побачення, займіться максимально простими справами, які не вимагають великої концентрації уваги і сил.

15 грудня. Місяць в квадратурі з Сонцем принесе людям масу неприємностей: сварки, конфлікти, з'ясування відносин і неприємні розмови, все, куди можна направити емоції, які в цей день просто вирують. Якщо у вас свербить язик, щоб дошкулити або почати сперечатися, стримайте себе. Цей день краще провести вдома, а всі важливі справи відкласти на потім. Крім того, в цей день не приймайте ніяких важливих і доленосних рішень, не підписуйте паперів і не давайте згоду на те, про що незабаром доведеться шкодувати.

Що подарувати на Новий рік: найкращі подарунки для кожного знака Зодіаку

20 грудня. Не плануйте в цей день взагалі нічого, тому що всі спроби вписати день в якісь рамки і графік будуть марні, все відразу ж піде зовсім за іншим сценарієм. Всесвіт буде домагатися вставити палиці в колеса і перешкодити будь-якій вашій справі. Будьте свідомими, не женіться за вигодою, не лізьте по головах, щоб домогтися бажаного, будь-які рішучі вчинки цього дня можуть більше нашкодити, ніж допомогти.

28 грудня. Це день, коли всі негативні емоції і негативні думки вийдуть назовні. Хтось буде занадто гостро висловлюватися і провокувати, хтось занадто чутливо реагувати. У такі дні можливі розриви довгих відносин, заяви про розлучення, розірвання ділових зв'язків. Цей день може спричинити за собою низку проблем і в Новому році, тому постарайтеся не приймати важливих рішень, грунтуючись на емоціях, краще охолоньте і обміркуйте, не говоріть з гаряча того, за що доведеться дорого заплатити.