Весільний майданчик – це перший пункт у списку справ, яких потрібно зробити, коли ви визначилися яке весілля ви хочете – маленьке чи велике. Закладів у кожному місті багато, однак в тих, де можна дійсно класно відсвяткувати весілля не так і багато, які підійдуть по всім критеріям: вигідному розташуванню, можливістю вмістити всіх гостей на весіллі.

Для вибору весільного майданчика також важливо, коли саме ви святкуєте весілля. Бо якщо це літо, то звичайно ви і ваші гості не захочуть сидіти весь час в приміщенні, потрібно щоб була якась тераса чи літній майданчик. Якщо ви хотіли весілля на певну дату, а всі підходящі ресторани вже заняті, то для таких випадків теж є рішення. Зараз без проблем можна знайти шатро для весілля, яке здається в оренду, є різні служби кейтерінгу, які також смачно нагодують гостей – в наш час з цим проблем немає.

Сервіс – це один із найголовніших критеріїв вибору ресторану для весільного банкету. Тут я радила б зробити так: оберіть для себе 3 найголовніших претенденти і підіть туди, як звичайні гості. Так ви зможете побачити в загальному місце, скуштувати меню, на основі якого пізніше будете складати весільне меню, і відчути себе в ролі звичайного клієнта, побачити на практиці як до вас будуть ставитися на весіллі офіціанти та адміністратори.

Обмеження. Обов’язково уточнюйте, чи можна в закладі замовити свій весільний декор, музикантів, діджея, чи можна привезти свій кенді бар, алкоголь і воду. В деяких закладах вам можуть цього не дозволити, або запропонують оплатити певну суму. Тоді коли молодята знають ці умови, вони мають вибір – погодитися чи ні. Зі свого боку скажу, що ці умови мене особисто не завжди влаштовують як клієнта, і ми, звичайно, коли організовуємо весілля, намагаємося домовлятись і якось з цим боротись.

Найкраще, щоб не було різних нюансів, або щоб ви не дізналися про це перед самим весіллям, треба обговорювати ВСІ умови до дрібниць ще перед внесенням завдатку;

Також обов’язково потрібно уточнити чи закриватиметься ресторан для інших відвідувачів, чи є біля закладу парковка, просторий майданчик перед закладом, можливість провести церемонію (якщо бажаєте), місце для феєрверку, пропозиції на різні погодні умови, можливість оперативно замовити таксі для гостей, що від’їжджають швидше.

Джерело