Внаслідок великого задимлення в багатоповерхівках рятувальники обласного центру приймали усі необхідні запобіжні заходи за для здоров'я людей.

15 липня о 14:02 до служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Рівне , вул. С.Крушельницької 32 а. На місце події негайно було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр області. Прибувши на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що на 8-му поверсі багатоповерхового будинку сталося замикання в електрощитовій без подальшого горіння. У зв’язку з сильним задимленням вогнеборці вивели на свіже повітря три громадянина.

pic



pic

Цього ж дня о 16:34 до служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Рівне , вул. Волинської Дивізії, 29 кв. 441. На місце події негайно було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр області. Прибувши на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що на 6-му поверсі багатоповерхового будинку сталося підгоряння їжі в приміщенні кухні без подальшого горіння. У зв’язку з сильним задимленням вогнеборці вивели на свіже повітря сім громадян.

pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.