Компанія Bentley представила оригінальний кабріолет Continental GT Convertible Galene Edition, натхненний розкішшю яхт. Свою назву автомобіль отримав на честь Галени - давньогрецької богині спокійного моря. Над його дизайном працювали фахівці ательє Mulliner і яхтобудівної компанії Princess Yachts. Кузов пофарбований в оригінальний білий колір Glacier White, а внизу прикрашений синьою смугою. Нагадує про море і складний дах синього кольору.

Особливою розкішшю виділяється інтер'єр. Салон обшитий білою і бежевою шкірою, а приладова панель, разом з багажником, прикрашена деревиною волоського горіха. Приладову панель також прикрашає зображення яхти, намальоване вручну іспанським ілюстратором Хауме Віларделем.



pic

Під капотом ховається 4.0-літровий V8 з двома турбінами потужністю 507 к.с. До 100 км/год кабріолет розганяється за 4,7 секунди, а максимальна швидкість складає 310 км/год.



pic

Автомобіль буде виготовлений в обмеженій кількості - 30 екземплярів. Його вартість не розголошується, але в порівнянні оригінальний Bentley Continental GT Convertible можна придбати в середньому за 280 тисяч доларів.

pic



pic



pic

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Porsche випустив найпотужнішу модифікацію спорткара

Що рівнянам необхідно для подорожі за кордон на автівці?

Коли треба змінювати посвідчення водія?