Багато хто з нас використовують підвіконня в якості тривіальної полиці для квітів, багато зовсім ніяк не використовують, а між іншим, саме підвіконня може стати «родзинкою» нашого інтер’єру.

Підвіконня – стільниця на кухні

Основною вимогою в цьому випадку є висота, яка повинна бути не більше і не менше висоти вашої кухонних меблів. Розглянемо приклади інтер’єрів кухні, представлені нижче. Підвіконня-стільниця ідеально вписується в загальну картину.

pic



pic



pic

Підвіконня-стільниця може бути використана в якості обіднього столу, робочої поверхні або для монтажу мийки. Використовуйте для підвіконня такий же матеріал, з якого складається стільниця вашого кухонного гарнітура.



pic



pic Підвіконня-стільниця особливо актуальне в інтер’єрі вузької кухні,а також будь-якої маленької кухні. На фото, представленому нижче, підвіконня в інтер’єрі кухні використаний в якості барної стійки.



pic



pic

Обов’язково використовуйте це рішення ( підвіконня в якості барної стійки), якщо з вашого вікна відкривається прекрасний вид. Це дозволить вам заряджатися позитивними емоціями кожен раз під час чаювання або прийому їжі.



pic



pic Підвіконня-стільниця може стати місцем для мікрохвильовки, кавоварки або іншої побутової техніки. Місце під підвіконням можна використовувати для установки посудомийної або пральної машини. Можливо, вам сподобається варіант, «мийка у підвіконні», коли в стільниці, підвіконня обладнується раковина. Великим плюсом такого рішення буде чудова освітленість робочої зони вдень і відсутність необхідності використовувати підсвічування. У таких інтер’єрах мийка відмінно «вписалася» в підвіконня, це, дійсно, зручно і красиво.



pic



pic



pic

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Найкреативніші маленькі будиночки, пожити в яких погодився б кожен [ФОТО]