ТРК "Рівне 1" - перший і поки що єдиний регіональний телеканал, який транслюватиме матчі Української Прем`єр-ліги.

Домашні матчі футбольного клубу "Верес" (Рівне ) у Прем'єр Лізі України транслюватиме телеканал "Рівне 1".

НК "Верес" який довго шукав транслятора серед національних телеканалів, але з різних причин з жодною із них домовитися не вдалося.

Тож зважаючи на дворічне партнерство НК "Верес" та "Телерадіокомпанії Рівне 1" саме рівненські глядачі ексклюзивно матимуть можливість стежити за виступом місцевої команди у прямому ефірі.

Як повідомила Інформаційна служба НК "Верес", вони створюють власний пул телеканалів.

Олексій Хахльов, президент НК "Верес" Рівне :

- Партнером народного клубу "Верес" залишається телеканал "Рівне 1", з яким ми пройшли шлях від відродження до Прем`єр-ліги. Отже жителі Рівне нщини будуть мати можливість в он-лайні вболівати за свою улюблену команду - а це для нас найважливіший аргумент! Нашими партнерами також стали телеканали: "Спорт 1", "Спорт 2", "Правда тут" та "ZiK". Розпочато перемовини і з іншими мовниками. Народний клуб "Верес" відкритий до діалогу. Ми переконані, що разом ми змінимо ситуацію. Бо разом - ми сила!

Нагадаємо, перший домашній матч НК "Верес" з "у прем'єр лізі відбудеться цієї суботи, 22 липня, на "Арені - Львів" о 17 годині. Суперником червоно-чорних буде учасник Ліги Європи УЄФА – «Олександрія». Дивіться онлайн-трансляцію матчу на нашому сайті та в ефірі "Рівне 1".