19 квітня о 16:20 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Вересневе Рівненського району.

У повідомленні йшлося про загорання приблизно 10 тонн тюків із соломою. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення вогнеборців пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Зважаючи на значну площу пожежі, керівником гасіння було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. Тому до місця пожежі прибуло чергове відділення бійців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру. До того ж, існувала загроза поширення полум’я на поряд розташовані бокси та ангар. На ліквідацію пожежі рятувальники з різних сторін подали три водяні стволи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нщина: на дорозі загорівся автомобіль [ФОТО+ОНОВЛЕНО]

Значно ускладнювало роботу вогнеборців велике задимлення та сильний вітер, що роздмухував вогнище. Крім того, поблизу місця пожежі були відсутні вододжерела, тому рятувальникам доводилося заправлятися водою приблизно за п’ять кілометрів. О 17:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 23:30 повністю ліквідувати. На гасіння було залужено три одиниці спецтехніки ДСНС та 11 рятувальників. Вогнем знищено 10 тонн соломи у тюках. Причина пожежі встановлюється.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.