Співачка розповіла про майбутній концерт, який запланований на сьогодні у Рівному.

"У першу чергу я не артист, а музикант, тому жодних танців, балету не буде, лише музика та досить цікавий відеоряд", - зазначає співачка.

За її словами, основу концертної програми складають все ж лемківська пісні.

"Чимало людей, які слухають такі пісні, не розуміють слів, але для мене це дещо рідне, тому сподіваюсь люди таки відчують це", - каже Христина.

НАГАДУЄМО: У Рівному заспіває Христина Соловій

"Я йду за своїми емоціями, за серцем, тому не можу сказати, що відійду від лемківської пісні і займатимусь виключно власною творчістю. Але думаю, що мої авторські пісні вийшли з народної пісні, тому вони назавжди пов'язані", - розповідає співачка.



pic

- Я ніколи не думала, що писатиму пісні. "Тримай" стала першою моєю піснею. Коли ми записували альбом народних пісень, Святослав Вакарчук не один раз запитав чи не маю своїх. Показала йому "Тримай", він дуже хвалив, тож далі з'явилася "Синя пісня".

- Я часто досить невпевнено почуваюся на сцені, мені ніяково, що стільки людей прийшли на мене подивитися. Аби вивчити свого слухача, вирушили у тур. Глядачі різного віку, багато старших, багато дітей. Спершу мене це бентежило, а тепер думаю, що це нормально, адже діти відчувають щирість, справжність. Хотілося б, щоб на концерти приходило більше молоді, студентів, молодих, красивих, людей мого покоління.



pic

Нагадаємо, концерт Христини Соловій відбудеться сьогодні, 18 квітня, у Міському будинку культури о 19.00.