12 лютого о 19:23 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Комарівка Костопільського району. На місце події було направлено чергові караули 19-ї державної пожежно-рятувальної частини райцентру та місцевої пожежної команди села Підлужне.

Коли вогнеборці прибули за вказаною адресою, дерев’яний, одноповерховий, житловий будинок розміром 10х9 метрів був повністю охоплений вогнем, що свідчило про надто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Існувала загроза поширення вогню на поряд розташовану господарчу будівлю та гараж.

Рятувальники оперативно подали на гасіння та захист сусідніх будівель два водяних стволи. О 20:58 пожежу було локалізовано, а о 03:20 – ліквідовано. Всього на гасіння було залучено 8 чоловіків особового складу та 2 пожежні автоцистерни. Вогнем було знищено житловий будинок, а на згарищі вогнеборці виявили тіло 79-річного власника оселі, громадянина Петра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині чоловік підрізав “товариша по чарці” [ФОТО]

На місці надзвичайної події працювала слідчо-оперативна група у складі працівників районних підрозділів Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Причина пожежі встановлюється.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині хлопець переносив у рюкзаку два пакети з бурштином [ФОТО]

У кафе на Рівне нщині військовослужбовець підірвав гранату [ФОТО+ВІДЕО]