В результаті вчорашньої перестрілки в Рівненській області між копачами бурштину і приїжджими, постраждало двоє людей. Про це в ефірі ((http://112.ua/avarii-chp/v-rezultate-vcherashney-perestrelki-v-rovenskoy-obl-postradali-dva-cheloveka-policiya-365426.html)("112 Україна")) повідомив заступник голови ГУ Нацполіціі області Сергій Волков.

"З матеріалів встановлено, що це так звані "розбійники", які прийшли з гранатою і приїхали в Старе Село, це троє місцевих жителів, 2000., 1991 та 1995 року народження. З ними були ще 5 осіб, жителі Рівне нської області. Всі події розгорталися за день, коли між місцевими хлопцями виникла суперечка. В результаті троє осіб завдали тілесних ушкоджень двом місцевим з травматичної зброї ", - зазначив Волков.

Напередодні в Рівне нській обл. в Старому Селі Рокитнівського району сталася перестрілка між місцевими копачами бурштину і приїжджими, які оголосили, що вони тепер "криша"". Тим, хто відмовиться платити "криші", обіцяли кидати у двір бойові гранати. Їх показували для залякування. Про це повідомив народний депутат Андрій Лозовий на сторінці в Facebook.

За словами нардепа, місцеві жителі були і самі добре озброєні. Лозовий стверджує, що місцеві скаржилися в місцеву поліцію на людей, які нав'язували їм "кришу", проте ніякої реакції правоохоронців не було.