((http://rivne1.tv/news/73999)(У Рівному водій, тікаючи від поліції, потрапив у ДТП вчора, 6 листопада.)) З'явилась офіційна інформація про подію.

Прес-служба Патрульної поліції Рівного повідомляє, водій, який втікаючи від патрульних, скоїв ДТП, отримав 4 адмінматеріали.

Вчора, близько 11-ї ранку, в районі Північного увагу патрульних привернув водій BMW 530 універсал, який не був пристебнутий ременем безпеки. На вимогу патрульних зупинитись, водій не відреагував, а навпаки пришвидшився і почав втікати дворами.

На перехресті вулиць Шухевича та Князя Володимира правопорушник, повертаючи наліво, не впорався з керуванням та допустив занос та наїзд на бордюр, в наслідок чого його автомобіль зупинився через механічні пошкодження.

Як з'ясувалось, 26-річний водій ще з 29 жовтня 2015 року позбавлений судом права керування на 4 роки. Протягом місяця рівнянин тричі притягався до відповідальності за керування у стані наркотичного сп'яніння.

На порушника патрульні склали одразу 4 адмінматеріали – за ст. 122-2 (не зупинка на вимогу), ст.124 (скоєння ДТП), ч.3 ст126 (керував автомобілем, будучи позбавленим права керування та за проїзд на червоне світло світлофору) КУпАП. Окрім того, згідно лікарського висновку на стан наркотичного сп'яніння, на водія склали протокол за ст.130 (керування у стані наркотичного сп'яніння).

pic

pic