((http://rivne1.tv/news/69267)(Уже третій місяць в Україні діють нові штрафи за керування автомобілем у стані сп’яніння)), але ні понад десять тисяч гривень штрафу, ані позбавлення права керувати транспортним засобом на рік, на жаль, не зупиняють водіїв порушувати Закон. Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Упродовж всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху на теренах Рівне нщини працівниками управління патрульної поліції та управління превентивної діяльності зафіксовано понад 300 випадків керування транспортними засобами у нетверезому стані. Прикро, але серед них – четверо правоохоронців, яких на сьогодні звільнено з лав Національної поліції.



pic

Статистика свідчить, що збільшення наприкінці липня адміністративного стягнення за керування транспортним засобом у нетверезому стані удесятеро, на жаль, не дисциплінує водіїв.



pic

За дві останні доби поліцейські Рівне нської області виявили вісімнадцять нетверезих водіїв. До того ж водіння напідпитку займає ключові позиції серед причин дорожньо-транспортних пригод.