"С.К.А.Й." і "Піккардійська терція", Тарас Петриненко і Гудімов на благодійному концерті під патронатом Української греко-католицької церкви збирали гроші на побудову Патріаршого собору у Києві. Марина Фурс дивилась і слухала, щоб тепер поділитися з нами.

Через популярну музику рівняни долучилися до духовного і водночас допомогли матеріально. Гроші від продажу квитків на благодійний концерт "З вірою і любов'ю" підуть на завершення будівництва собору у Києві.

Разом з близько двома тисячами рівнян до благодійності долучилися й зірки вітчизняної естради — Дарина Сумська, Тарас Петриненко, "Піккардійська терція", гурти "С.К.А.Й" і "Гудімов" та телеведуча Наталія Сумська. Відкрив концертну програму старовинним псалмом дует "Горгішелі". Публіка слухала його стоячи. Втім, не довго. Вже під наступні пісні більшість присутніх кинулися танцювати. Рухалися під добре відомі пісні "Старенький трамвай", "Sole mio" у виконанні "Піккардійської терції". Самі ж учасники вокальної формації кажуть: залишатися байдужими до всього, що несе в собі позитив, просто не можуть.

Задоволений участю у благодійному концерті й вокаліст гурту "Гудімов" Павло Гудімов. Він переконаний: нарешті українська рок-музика зробила свій внесок у розвиток духовності. Справжній ажіотаж серед молоді викликав виступ "С.К.А.Й." Вокаліст гурту Олег Собчук каже: нам слід більше уваги приділяти всьому, що несе в собі добро.

Рівне стало другим містом благодійного концертного туру під патронатом Української греко-католицької церкви. Загалом організатори планують відвідати 12 міст Західної України. Наступні концерти "З вірою і любов'ю" побачать мешканці Тернопільщини.