Неупереджено, оперативно, ще більше цікавішої інформації з'являється в ефірі телеканалу Рівне 1. Новини Рівного. День - відтепер змінили свій формат. У будні за чверть до 15-ї наші журналісти вестимуть трансляцію з робочого Ньюзруму. До випуску нового продукту долучилися усі працівники телеканалу, адже нині глядачі потребують живого спілкування.

Це початок нового проекту- Новини Рівного день. Для редактора сайту телеканалу Юліани Тет це перший досвід ведення телевізійної програми. У своїй роботі Юліана відповідає за інтернет ресурс, каже соцмережі дають нам багато інформації, та в ефір вона потрапляє не вся.

Редактор служби новин Ольга Міхньов розповідає, ведучими та модераторами проекту будуть усі кореспонденти. Адже кожен працівник має унікальний досвід, знання та враження від власної роботи на місці події. І лише у такому форматі інформацією можна не лише поділитися, а й більш детально пояснити глядачам що відбувається, і чому.

Ідея живих новин з Ньюзруму з'явилася ще взимку. Після творчого планування та бачення оновлених новин, до роботи взялася технічна служба.

Керівник телеканалу Віктор Данилов впевнений, не можна залишатися осторонь подій, які відбуваються навколо нас, тому команда готова розповідати про найцікавіше неупереджено.

Головні рубрики новин - підсумок нічних та ранкових подій, анонси заходів, моніторинг соціальних мереж, та живе спілкування з гостями. За спинами ведучих - життя новин у кадрі триває. Тож глядачі можуть відчути себе частинкою творчого колективу щодня о 15-45 на першому місцевому.