Батько мати та їхній семирічний син загинули. Вдалося вижити лише найстаршій дитині. 15-річний хлопець прийшов додому і побачив своїх рідних вже мертвими.

Трагедія сталася у селі Забороль, Рівне нського району. Ввечері люди повернулися додому. Сіли вечеряти. Після споживання їжі почали відчувати симптоми отруєння, а саме нудоту. Випили ліки і подумали, що минеться. Старший син пішов у гості до однокласника. Коли повернувся додому, то побачив, що його мати, батько та менший брат лежали у кімнаті вже непритомні.

На допомогу збіглися сусіди. Викликали швидку, але було вже пізно. 52-річний чоловік, його на 10 років молодша дружина та семирічний син загинули. У лікарню госпіталізували старшого хлопчика. Дитина частково отруїлася чадним газом. Його здоров’ю нічого не загрожує, але у дитини важка психологічна травма, кажуть лікарі.

Зараз у будинку родину працюють газовики. Кажуть, трагедія сталася через потрапляння у помешкання чадного газу. Яким чином це сталося - з’ясовують. Є дві версії, або димохід забився снігом, або у будинку одночасно працював котел та витяжка.

У селі трагедією шоковані. У школі, де навчався загиблий другокласник, вчителі не можуть стримати сліз. Кажуть, хлопчик був дуже здібним. Добре вчився і мав надзвичайну вроду.

Селяни розповідають про загиблих лише позитивне. Родина жила заможно. Батьки були підприємцями, тримали у Рівному кафе.

Село готується до похорону. Прощатися із загиблими будуть завтра. Тим часом фахівці Рівне газу з’ясовують остаточну причину отруєння, мають оприлюднити її через десять днів. У таку негоду просять всіх людей бути особливо пильними зі своїми газовими приладами.