Важко в наш час знайти дитину, у якої б не було м’якої іграшки. Малеча залюбки грається з гусаками, тюленями, качечками чи зайчиками. Цікаво те, що часто дорослі люди не приховують свою симпатію до таких виробів і зберігають їх у своїх шафах ще довгі роки. Такі кумедні забавки мають багато переваг, тому завжди в тренді.

Чому потрібно купувати м’які іграшки

Якщо ти хочеш купити м'які іграшки, найкраще це зробити в інтернет-магазині Аврора. Тут є вироби для дівчаток, хлопчиків та унісекс. Вони представлені різними виробниками, тому ти можеш придбати забавку улюбленого бренду або вибрати інший варіант.

Переваги дитячих м’яких іграшок:

  • Багатофункціональність. Ти не повіриш, але такі вироби мають декілька функцій. Одні ти можеш використовувати для звичайних ігор, а інші — у ролі декоративних подушок. Є вироби, у які вмонтований музичний блок: вони виконують навчальну функцію.
  • Простота ремонту. Якщо потягнути звірятко за лапу, голову чи хвіст, щось можна відірвати або пошкодити. Для малечі це може бути цілою трагедією. Насправді нічого страшного тут немає, адже вироби, виготовлені з різного виду тканин, піддаються реставрації та ремонту. Хтось із дорослих запросто може пришити (зашити) відірвану лапу чи хвіст.
  • Розвиток уяви. Для більшості дітей м’які іграшки — це щось дуже дороге. Діти їх одягають, розмовляють із ними, розповідають різні цікаві історії. У такий спосіб під час гри у малечі розвивається уява.
  • Безпека. Вироби з тканини не мають гострих кутів, тому шанси отримати травму під час ігор мінімальні. Вони підходять для найменших дітей.
  • Довговічність. Правильно вибрані забавки можуть служити не один рік, навіть якщо з ними активно гратися.

М’які дитячі іграшки: які матеріали використовуються для їх пошиття

М'які дитячі іграшки завжди були популярними серед дітей різного віку. Вони не лише розвивають уяву, але й створюють комфорт та затишок. Однак важливо звертати увагу на матеріали, з яких виготовляють забавки, оскільки вони можуть впливати на здоров'я малюка.

Найпопулярніші матеріали для виготовлення дитячих м’яких іграшок

Щоб вироби були безпечними, важливо знати, з яких матеріалів їх виготовляють. Великий попит має плюшева тканина, яка створюється на основі натуральних волокон (також може мати комбінований склад). Її особливість — ворс на зовнішній поверхні. Матеріал м'який на дотик, гіпоалергенний, екологічно чистий. Плюш має високу зносостійкість, його можна прати багато разів, не переживаючи, що він втратить свій вигляд.

Не менш популярна тканина — штучне хутро. Його переваги:

  • екологічність — не викликає алергічних реакцій;
  • якість — матеріал довгий час зберігає первинний зовнішній вигляд;
  • зручний догляд — іграшки можна очищати чи прати в домашніх умовах.

Фліс — тканина, яка відрізняється дуже м’якою поверхнею. Вона забезпечує приємні тактильні відчуття, тому малеча з великим задоволенням грається котиками, собачками чи іншими забавками, зробленими з цього матеріалу.

Для виготовлення дитячих іграшок також можуть використовуватися інші трикотажні полотна, які відрізняються своєю еластичністю та м’якістю. Вони також є екологічно чистими.

Матеріал, з якого виготовляються забавки для малечі, відіграє важливу роль у безпеці для дітлахів, тому, вибираючивиріб, варто звертати увагу на його склад. Пам’ятай: безпечність завжди має бути на першому місці!

Щоб іграшки приносили радість

М’які вироби здатні збирати пил та забруднюватися. Щоб вони приносили радість дітям та дорослим, їх треба регулярно очищати та прати. Виключення становлять моделі, у які вмонтований музичний блок, — для них потрібно використовуваним тільки суху чистку.

Занадто волохаті вироби не рекомендується купувати дітям до 3 років, адже вони люблять все пробувати на смак. Також слідкуй, щоб на забавках не було дрібних деталей.

Аврора піклується про зручність покупок. Ти можеш у цьому перекинутися, замовивши одну чи декілька іграшок для малюків із доставкою до найближчого магазину.