87 вогнеборців та 20 одиниць спецтехніки було залучено до ліквідації пожеж та надання допомоги за минулу добу. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

01 травня о 10:31 в с. Карпилівка, по вул. Пряма, Рокитнівської ТГ Сарненського р-ну. Вогнем знищено господарську будівлю. Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 11:58 поблизу с. Томашгород, Рокитнівської ТГ, Сарненського р-ну. Загоряння сухої трави та чагарника на відкритій території на площі 1 га. Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 13:38 с. Хорів, вул. Павла Павліченка, Острозької ТГ, Рівненського р-ну. Загоряння тюків соломи на відкритій території на площі 50 м². Внаслідок перекидання пожежі, вогнем пошкоджено покрівлю сусідньої неексплуатуючої господарської будівлі на площі 200 м². Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 18:51 поблизу с. Дюксин, Деражненської ТГ, Рівненського р-ну. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 50 м². Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 20:07 поблизу с. Острів Полицької ТГ, Вараського р-ну. Загоряння сухої трави на відкритій території на площі 0,015 га. Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 20:59 с. Зарічне по вул. Лісова, Зарічненської ТГ, Вараського р-ну. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі. Причина та збитки встановлюються.

01 травня о 23:52 с. Грушвиця Перша, по вул. Центральна, Великоомелянської ТГ, Рівненського р-ну. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку, 40 м². перекриття, меблі та речі домашнього вжитку. Вогнем пошкоджено 70 м². перекриття. Причина та збитки встановлюються.

01 травня рятувальники Рівненщини тричі надавали допомогу по евакуації людей та чергування під час обстеження будівель після повідомлення про замінування. (У всіх випадках виклики не підтвердились). 

Читайте також: У 2024 році на Рівненщині трапилося 456 пожеж