У Рівному нарешті впорядкують стихійну торгівлю на центральних вулицях міста. Незабаром стихійно споруджені неприглядні палатки й поспіхом збиті торговельні місця змінять на цивілізовані торгові точки. Крім естетичного аспекту, представники муніципалітету наголошують на тому, що нова організація торгівлі дозволить рятувальним службам гарантувати безпеку рівнян, в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Сьогодні ці нововведення обговорили з підприємцями, які здійснюють вуличну торгівлю в центральній частині міста. Детальніше дивіться далі.

Артем Ганущак пригадує наслідки страшної події, що трапилась наприкінці травня 2022 року. Причиною загибелі двох людей внаслідок пожежі міська влада, поліція та рятувальники вважають численні порушення. Зокрема, неможливий доїзд спецтехніки.

Артем Ганущак пригадує наслідки страшної події, що трапилась наприкінці травня 2022 року. Причиною загибелі двох людей внаслідок пожежі міська влада, поліція та рятувальники вважають численні порушення в організації торгівлі. Зокрема, рятувальна техніка тоді просто не змогла вчасно дістатися до місця події.

Тож аби виправити ситуацію й унеможливити подібні ситуації міська влада вирішила впорядкувати ярмарок на вулиці Шевченка для торгівців.

Аби підприємці в цей важкий час не лишились без можливості продовжувати торгівлю і без засобів до існування, усім їм адміністрація Ринку запропонувала нові місця, але вже облаштовані відповідно до всіх вимог безпеки.

Підприємці, які були присутні на зустрічі кажуть, загалом підтримують зміни, якщо буде можливість продовжувати здійснювати торгівлю в безпечних і цивілізованих умовах.

Відтак, уже незабаром в Рівному ми побачимо принципово іншу організацію вуличної торгівлі цивілізовану і безпечну для всіх рівнян, як для торговців, так і для їхніх покупців.

Читайте також: В Україні будуть розраховувати субсидії на неопалювальний період