29 квітня при виконанні війського обов'язку у зоні проведення АТО помер солдат Мацюк Олександр Володимирович, уроженець с. Велика Любаша Костопільського району.

Наводимо короткі біографічні дані про Героя. Народився 4 квітня 1975 року. У 1982 пішов у перший клас Пісківської ЗОШ, яку закінчив у 1992. Навчався на курсах водія категорії "С" в Рівне нському ДОСААФ.

Призваний до лав Української армії у червні 1993. Проходив військову службу у Харківській області, м. Чугуїв водієм БТР Національної гвардії. Звільнений із лав армії восени 1994. Після звільнення мав роботу у колгоспі "40-річчя Жовтня". Згодом, після розпаду колгоспу, працював охоронцем Костопільського ДБК. Після звільнення працював на різних роботах. Був одружений, має доньку Ольгу.



5 лютого 2015 пішов добровальцем захищати свою державу. Підготовку проходив на Рівне нському полігоні. У травні 2015 був ротований до зони АТО у місто Мар'їнка у складі 14-ї бригади за спеціальністю навідник САУ. Також проходив службу у м. Красногорівка у 81-му військовому опорному пункті.

Сьогодні, 2 травня, на майдані Т. Г. Шевченка відбулося прощання з Героєм. Після цього тіло відправили у с. Пісків, де 3 травня о 13 годині відбудеться поховання.

У зв'язку зі смертю Героя 2 і 3 травня оголошені днями жалоби у Костопільському районі.

Джерело: kostvlada.org

Читайте також: У зоні АТО загинув військовий з Рівне нщини