Часто в своїх невдачах і проблемах ми звинувачуємо оточуючих, але саме наші звички можуть відвертати від нас удачу та щастя. Від яких саме звичок потрібно позбутися, щоб повернути посмішку фортуни? А на формування нової звички потрібен всього 21 день.

 Драматизувати події

Надмірна драматизація подій може ввести вас в депресію. Не варто роздувати дрібні неприємності і в будь-якій проблемі бачити катастрофу вселенського масштабу. З таким мисленням ви надовго застрягнете в темній смузі, позбудетеся успіху і везіння.

Бачити тільки негатив

Звичка ділити світ на "чорне" і "біле" дуже згубна, адже світ не ідеальний і протягом життя ви можете зіткнутися і з тією, і з іншою стороною. Головне пам'ятати що все тимчасово, і після дощу обов'язково вигляне сонце.

Читайте також: Все, що потрібно знати про вінчання в церкві

Приймати все близько до серця

Не приймайте все близько до серця, це отруює ваше життя. Кожен раз задавайте собі питання "Чи буде це мати для мене значення через тиждень / місяць / рік?" Якщо ні, то не варто навіть акцентувати увагу. Чим швидше ви будете забувати погане, тим швидше удача знову постукає у ваші двері.

Все узагальнювати

Звичка все узагальнювати заряджає вас негативною енергетикою і ви самі, немов магніт, притягуєте до себе невдачі і неприємності. Якщо щось не вийшло, не варто шукати в цьому прихований сенс і закономірність, винесіть з цього потрібний досвід і починайте спочатку. Невдачі - не привід себе жаліти, а привід закатати рукава і наполегливо працювати для досягнення мети.

Читайте також: Речі, які будуть захищати вас від негативу

Мислити стереотипами

Стереотипне мислення обмежує вас і не дозволяє широко дивитися на світ. Навішуючи на людей ярлики, ви обмежуєте коло свого спілкування і можливостей, втрачаєте важливі зв'язки і контакти, перебуваєте в постійному стресі.