Фото ілюстративне
Зовнішнє незалежне оцінювання на Рівненщині складатимуть 13 тисяч осіб. Реєстрація на основну сесію розпочнеться 5 лютого і триватиме до 18 березня. Всього перевірити свої знання люди зможуть із чотирьох предметів. До слова, на пробне тестування можна зареєструватися до 31 січня. Які ще нововведення чекають на тих, хто складатиме ЗНО цьогоріч, дивіться далі у сюжеті

Перевірка знань. Учні 11 класів готуються до пробного ЗНО. Реєстрація триватиме до 31 січня. Тестування добровільне, однак - платне. Коштує в межах 130 гривень. Поки що у Рівне нській області зареєструвалися близько 6-ти тисяч осіб. Це Маргарита, учениця 11 класу на основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання дівчина проходитиме тестування із 4 предметів. Також складатиме іспити з двох предметів на пробному. Каже, це дасть можливість психологічно налаштуватися.

Максимум учні можуть складати ЗНО із 4 предметів. Реєстрація на основну сесію розпочнеться з 5 лютого і триватиме до 18 березня, через навчальні заклади туди і відправлятимуть пакет із документами. До цього часу учні повинні визначитися із предметами, які їм потрібні для вступу.

Тестові завдання будуть перекладені на шість мов: румунську, російську, польсьску, молдовську, угорську і кримсько-татарську. Також будуть обладнані класи для дітей із певними фізичними вадами.

Основна сесія проходитиме в приміщеннях загально-освітніх шкіл, навчальних закладів 1-2 рівня акредитації і в закладах професійної або професійно-технічно освіти.

Всього основну сесію у Рівне нській області складатимуть приблизно 13 тисяч учнів.

Дивіться ще: 

За булінг у рівненських школах доведеться заплатити штраф (ВІДЕО)