19 квітня Лінія магазинів EVA оголосила результати п’ятої ювілейної Національної премії «Мама року». Історії Ольги Одейчук та Олени Мельник вразили українців та експертів у номінаціях «Велике серце» та «Спорт».

Зворушливу історію про Ольгу від імені її сина розмістила волонтерка ГО «Асоціація батьків дітей з інвалідністю та особливими потребами», яку очолює мама-переможниця. «Мене звати Іван, мені 8 років і я не бачу... Всі говорять, що я особливий, але вся моя особливість полягає в тому, що я син «особливої» мами. Вона турбується не лише про мене, а ще й про 87 хлопчиків і дівчаток, які є вихованцями Громадської організації «Асоціація батьків дітей з інвалідністю та особливими потребами «Особливий кіндер»».

Ольга Одейчук (Березне)Олена Мельник (Березне)

Син Ілля також поділився історією про свою спортивну матусю Олену. «Мама обожнює спорт. У 8 років мамуся почала займатися волейболом і грає у цю чудову гру дотепер. Під час навчання в інституті вона була капітаном студентської волейбольної команди. Але зараз моя мама не лише викладач. Двічі на тиждень після занять вона тренує дівчачу команду лісотехнічного коледжу, яка займає призові місця серед коледжів нашої області вже не перший рік. Мама катається на лижах, грає у боулінг і займається аеростретчінгом. Любов до спорту вона передала і нам – трьом її синам. Ось уже впродовж 43 роки спорт є невід’ємною частиною життя моєї мами. Скільки ж років моїй мамі? 51!!! Займайтеся спортом і ви будете здорові та молоді не лише душею, а й тілом як моя мама!», – із захопленням розповідає Ілля.

 Завдяки національній премії «Мама року» Лінія магазинів EVA вже п’ятий рік поспіль дякує мамам за їх щоденне старання, клопітку працю та показує, яку важливу роль грає мама у житті кожної дитини. Понад 600 неймовірних та захопливих історій щасливого материнства, які вразили українців та експерток конкурсу до глибини душі, було представлено учасницями у номінаціях: «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Успіх», «Спорт», «Блогер», «Супербабуся», «Мій дім – моя EVA».


«Премія «Мама року» – важливий проект нашої компанії. Він дозволяє нагадувати мамам з усієї України про їх надзвичайну роль і внесок в їх родини,говорить директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Анна Гришина. – Ми бачимо як цей проект змінює життя наших переможниць і щасливі отримувати такий позитивний відгук від українців – понад 2000 дивовижних історій за час існування проекту і це означає, що ми все робимо правильно».

 Експертками конкурсу в 2019 році стали Марія Піон (стилістка, іміджмейкерка, фешн-блогерка, ведуча і авторка програм), Анастасія Святокум (фітнес-тренерка, cертифікована консультантка з харчування, авторка тренувальних програм для корекції фігури), Альона Могила (співзасновниця авторського проекту "Щаслива родина”), Любов Лоріашвілі (спеціалістка Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді), Наталія Заболотна (Громадська діячка, Президентка Фонду гуманітарного розвитку України, засновниця Міжнародного економічно-гуманітарного форуму Ukrainian ID), Анна Гришина (Маркетинг-директорка Лінії магазинів EVA).

 Переможниці конкурсу отримують призи – відпочинок у SPA-комплексі, вечір в театрі, перевтілення від стилістів і візажистів, професійну фотосесію та подарунки від партнерів. Офіційне нагородження переможниць відбудеться 11 травня на конференції «Мама може: у пошуках натхнення». Тематичні блоки конференції – як відчувати себе наповненою, звідки черпати ресурс для материнства і як не відмовляти собі у бажанні постійно розвиватися та створювати нову себе. 

 Більш детальну інформацію про конкурс та конференцію читайте за посиланнями https://mamaroku.eva.ua/about  http://event.eva.ua/