Чому одних жінок чоловіки готові відвести в ЗАГС після перших побачень, а інші пропозиції руки і серця чекають роками? На що звертають чоловіки увагу в жінках?

Стежить за стилем
Чоловікові важливо, щоб жінка вміла одягатися по ситуації. Тому що таку жінку не соромно запросити з собою на будь-який захід. Також вона знає почуття міри в одязі. Наприклад, якщо вона буде в короткій спідниці, у неї будуть закриті груди. І, навпаки, при глибокому  декольте така жінка ніколи не одягне міні.

Також читайте: Чому дітей потрібно обіймати частіше? Висновки вчених.

Вона жіночна

Під вінець чоловіки поведуть добру, ласкаву, жіночну дівчину.

З нею легко
Веселі і легкі дівчата користуються більшою популярністю у чоловіків і це факт. Чоловікові проблем і турбот вистачає на роботі, тому в своїй дружині, він в першу чергу, буде шукати легку вдачу і оптимізм.

Вона стежить за собою
Успішні чоловіки вибирають тих жінок, які стежать за собою. Його дружина повинна бути доглянутою, не шкодувати гроші на косметику, гарний одяг і манікюр. Така жінка вміє цінувати себе, а значить зможе оцінити свого партнера.

Також читайте: Щасливе ім'я для вашої дитини

Знає хороші манери
Така жінка добре вихована. Вона вміє поводитися за столом, не перебиває, ввічлива з іншими людьми. Вона всім посміхається і не ставить себе вище інших людей. З нею не буває соромно в суспільстві.

Вона розумна
Вона добре орієнтується в різних сферах життя. З нею легко можна обговорити останні політичні новини або останні новинки в області кулінарії. Вона добре розбирається в складних темах і інтелігентна. Вона вміє підтримати світську бесіду.