Із слідчого ізолятора у звичайну п'ятиповерхівку. Тетяну Літвінову, яка зарізала свого чоловіка-перукаря - суд відпустив на волю. Тепер жінка з дітьми, двоє з яких вона народила у СІЗО, проживає в орендованій квартирі у Рівному. Мої колеги її знайшли. Подробиці у сюжеті.

Це Тетяна Літвінова. Вона провела у СІЗО 5 років. Жінку судять за вбивство чоловіка. Щоправда нещодавно Тетяна Літвінова покинула камеру. Суд її випустив під цілодобовий домашній арешт. Тепер жінка мешкає в одній із рівненських багатоповерхівок.

Як тільки зрозуміла, що прийшли журналісти, двері зачинила. На руках тримала свою найменшу дитину, вслід за матір'ю вибігли і ще двоє дітей, молодшого шкільного віку. Голова ОСББ про нову сусідку знає. Тому говорити на камеру відмовляється. Каже, дану квартиру власник здає у оренду.

Нагадаємо, у лютому 17-го року після сварки з своїм чоловіком Сергієм, - жінка завдала останньому 11 ножових поранень. Тіло сховала у коморі, а сама втекла до Єгипту. Там почала оформлювати документи на проживання, де місцеві правоохоронці виявили, що вона перебуває у міжнародному розшуку. Її екстрадували. З того часу Тетяна перебуває у СІЗО. Свою вину визнала, змогла за гратами народити й двійко дітей. Щораз просила у суду відпустити її під домашній арешт.

Коли жінку в 2017 помістили до слідчого ізолятору, виявилось що вона вагітна. Сина Матвія, вона народила за гратами. Хто батько вже четвертої дитини - загадка. Адже перебувала у камері СІЗО, без права на побачення.

Загалом у Літвінової 4 дітей. Найменшій три роки. Суд не позбавив жінку батьківських прав. Тож діти можуть перебувати із матір'ю вдома. Після зміни "запобіжки", Тетяна Літвінова тепер у зоні відповідальності правоохоронців.

Проте, розгляд справи триває і досі, попри те що вона визнала свою вину. В рамках статті: їй загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці. У СІЗО вже відсиділа 5 з половиною років та підпадає під закон Савченко, що рахує рік за два. Тобто, де-юре, жінка, після почутого вироку, вже може й не потрапити за грати.

 Читайте також: У Рівному поліцейські розслідують неналежне виконання медиками професійних обов’язків через смерть немовляти