Фото ілюстративне
Чоловіка також відсторонили від обов'язків.

Прокурором області у квітні поточного року повідомлено про підозру одному із сільських голів Рівне нщини у вчиненні кримінального корупційного правопорушення, а саме - одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням такої.

В ході досудового розслідування слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівне нській області встановлено, що сільський голова, будучи службовою особою, у вересні минулого року одержав від приватного підприємця Рівне нщини неправомірну вигоду в сумі 7000 гривень, які вимагав за невжиття заходів щодо припинення господарської діяльності на території сільської ради.

Читайте ще: у Рівному сімейна зрада переросла у побиття

Судом посадовцю сільської ради обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено його від посади сільського голови.

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне та неупереджене дослідження усіх обставин скоєння злочину, з метою скерування обвинувального акту до суду.

 

До слова, санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber