10 травня у Дубровицькому та Радивилівському районах Рівненщини стались дві ДТП.

Внаслідок отриманих травм двоє людей загинуло, ще один — у лікарні.

Читайте також: У Рівне нському районі п'яний водій спричини ДТП і намагався втекти (ФОТО) 

О 20:30 у селі Опарипси на вулиці Бродівська 62-річний водій автомобіля "Nissan X-Trail", житель Львова, допустив наїзд на велосипедиста, який рухався проїзною частиною дороги у попутному напрямку. Водій двоколісного транспортного засобу, 46-річний житель Радивилова, від отриманих травм помер на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23 години у селі Орв'яниця Дубровицького району. На місці події правоохоронці встановили, що 60-річний житель Ковельського району, який керував вантажівкою «Volvo», виїжджаючи із узбіччя на дорогу, зіткнувся із легковим автомобілем «ВАЗ 21053», що рухався назустріч. Останнім керував 40-річний житель села Берестя Дубровицького району. Попри вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у кареті швидкої-медичної допомоги.

Пасажир легковика, 40-річний односелець водія, із політравмою перебуває у реанімації. Його стан оцінюють як стабільно важкий.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber