У Городищенській виправній колонії один засуджений намагався утекти. Він взяв у полон одного із працівників. Бачила, як це відбувається наша кореспондентка Дарина Гапонюк. Вона розповідає, про дії в'язня працівники колонії повідомили спецпризначинцям. Тож, чим це закінчилося, дивіться далі.

Засуджений, який відбував термін у Городищенській виправній колонії намагався утекти. Щоб здійснити свій план, він схопив одного працівника та заховався у приміщенні заводоуправління. Сюди ж прибіг начальник установи та почав перемовини, аби зупинити зловмисника.

Однак, це все було інсценовано. Такі показові відпрацювання створенні для того, щоб у разі подібної ситуації усі спецпризначенці могли злагоджено діяти. Працівник Рівне нського СІЗО, який сьогодні був у ролі засудженого каже, увійти в роль було не важко.

Хоч це і постановка, однак виконували її неабияк реалістично.

Дивіться також: правоохоронці знайшли власника собаки, яка покусала 4-річну дитину у Рівному (ВІДЕО)

Після затримання працівниками КОРДу, усіх учасників помістили у спеціальне авто для перевезення засуджених. Керівництво каже, такі заходи проводять у всіх колоніях Західного регіону.

Начальник Західного міжрегіонального управління каже, на території їх командування, знаходиться майже сім тисяч засуджених. А за два роки від початку створення цього управління, курйозних спроб втечі чи захвату працівників колоній не було.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber