При правильному раціоні харчування, часто з'являється відчуття одноманітності і не задоволеності від вживаних продуктів. Але є ряд продуктів, які повинні бути обов'язково в щоденному раціоні.

 Список корисної їжі допоможе бути в тонусі і гарному настрої.

Кефір

Цей продукт включають в багато дієт при гастриті. В кефірі міститься багато кальцію, він стимулює роботу кишечника, зміцнює імунітет і покращує самопочуття. Кефір може замінити вечерю, і його можна пити перед сном без шкоди фігурі.

Шпинат

Ця зелень при щоденному вживанні запобігає захворюванням серця і остеопорозу, зміцнюють зуби і ясна, відновлюють зір. В інтернеті можна знайти багато цікавих рецептів, які допоможуть зробити вживання шпинату корисним і смачним.

Яйця

Їх потрібно вживати хоча б по одному в день. Яєчний білок засвоюється краще, ніж білок, що міститься в м'ясі. Включаючи яйця в щоденний раціон харчування можна поліпшити пам'ять і фізичну форму.

Вівсянка

Йдеться про цільнозернову кашу, а не про пластівці, в яких міститься багато борошна. Така вівсянка наповнює організм повільними вуглеводами, які перетравлюються протягом всього дня. Також вона допомагає при проблемах з травленням і серцевими захворюваннями.

Грецькі горіхи

Вони стимулюють роботу головного мозку і запобігають розумовій перевтомі. Також в горіхах є вітамін Е, який допомагає при роботі серця, і уповільнює старіння.

Картопляні зрази з куркою: легкий рецепт приготування

Відкритий пиріг з овочами і беконом: рецепт приготування