Чоловіки дуже прості. Якщо вони закохуються, то ти відразу зрозумієш за цими ознаками без всяких слів і палких зізнань у почуттях. Є основні речі, які краще будь-яких слів говорять про його почуття.

  Каже про досягнення

Він постійно намагається справити на тебе гарне враження. Не важливо, чим: розповідями про свої досягнення або конкретними вчинками.

І це зовсім не хвастощі, якщо він говорить про те, як він зміг піднятися на найвищу вершину України. Він просто дуже старається тебе вразити.

Поруч

Він завжди поруч і прийде на допомогу, якщо раптом вона тобі знадобиться. Він дзвонить і пише сам.

Хоча перший час після знайомства кожному чоловікові потрібно якийсь час все обдумати. Йому потрібна свобода. Тому не варто насідати. Якщо він вирішить, що точно хоче бути з тобою, то повір, від нього тобі важко буде позбутися. Адже закоханий чоловік завжди поруч.

Розповідає про себе

Він готовий тобі відкритися. І чесно розповідає про себе і свої переживання, плани, думки. А це вже немало. Чоловіки в принципі не особливо говіркі на такі теми.

Цікавиться твоїм життям

Цікавиться твоїм життям. Пам'ятає імена близьких для тебе людей. Запитує про батьків. Тобто йому важливо знати якомога більше не тільки про тебе, але і про твоє оточення.

А ось якщо він навпаки перестав дзвонити, писати, пропонувати зустрітися, то очевидно, що ти йому байдужа.

Робить щасливою

Він завжди робить все, щоб тобі було добре, і ти відчувала себе щасливою. Це проявляється в дрібницях: оберігає тебе, зауважує, якщо тобі холодно, робить все, щоб тобі було затишно і тепло. Він добре ставиться до твоїх друзів і любить твою кішку.

Планує і організовує ваші побачення таким чином, щоб ти ні про що не турбувалася, а просто насолоджувалася вечором.

Помилки на першому побаченні: як не варто робити

Як день тижня впливає на наш настрій?

4 простих правила, які назавжди зроблять ваш ранок добрим