Багато з нас вже не один раз чули про шкідливі інгредієнти в кондиціонерах для білизни. Що ж можна використовувати в якості заміни? Чим натуральним можна замінити, щоб був такий же ефект, як від кондиціонера?

Самостійно приготувати кондиціонер для білизни в домашніх умовах зовсім не складно. Більш того, він буде натуральним і безпечним.
Столовий оцет - ополіскувач номер 1

Найпростіший кондиціонер для білизни. Доступний, нетоксичний, ефективний, а ще володіє антибактеріальними властивостями і видаляє залишки миючого засобу.

Необхідно налити 50-100 грам оцту
у відсік для полоскання. І додайте пару крапель улюбленого ефірного масла, для чудесного аромату. Результат ви отримаєте приголомшливий.

Харчова сода і оцет - домашній ополіскувач номер 2

Основний інгредієнт ополіскувача це звичайнісінька харчова сода. Сода інгредієнт безпечний і натуральний, допомагає краще відпирати одяг
та освіжає його.

В один літр води додати 140 мл 9% столового оцту, туди ж необхідно додати соду - півсклянки соди буде досить, все перемішати і застосовувати по 120-240 мл отримано
ї суміші на одне прання. Можна додати пару крапель будь-якого ароматного ефірного масла за бажанням для додання речам приємного аромату.

Бальзам для волосся з оцтом і водою - ополіскувач номер 3

Приготований кондиціонер для білизни
за даним рецептом є одним з максимально популярних. Для його отримання необхідно взяти воду, 9% столовий оцет, бальзам для волосся. Всі складові гарненько перемішати і використовувати по 120 мл (або трохи більше) на кожне прання.
Як бачите, приготувати натуральний ополіскувач для білизни в домашніх умовах зовсім не складно. Домашній кондиціонер для білизни насамперед безпечний для здоров'я, що особливо важливо, коли в сім'ї є маленькі діти або люди, які страждають алергією.