Наближається найромантичніше свято року – День Святого Валентина. В цей день всі закохані бажають здивувати свою другу половинку, прагнуть показати свої почуття, коли душа наповнюється романтикою і переповнена бажанням подарувати своє тепло коханій людині. Це прекрасна можливість зізнатися в своїх почуттях для тих, хто довго зберігав їх в таємниці або оживити тривалі відносини.

Тому, цілком природно, що багато закоханих шукають на День Валентина місце, в якому буде створена відповідна романтична і чарівна атмосфера, де можна буде розслабитися і насолодитися товариством одне одного.

Таке місце є! Гриль-бар "Lake" – саме те, що вам потрібно.

Затишний та стильний інтерєр, неймовірний вигляд з вікна на озеро, чудова музика - подарують вам лише позитивні та приємні емоції. Вас зустріне привітний персонал, який уважно ставиться до інтересів кожного гостя і допоможе вам зробити цей вечір незабутнім.

В гриль-барі "Lake" працюють лише професійні кухарі, які знають як вас здивувати та приготують для вас соковите м’ясо у тандирі за власною рецептурою, яке вразить кожного.  Також, на вас чекає великий вибір алкогольних та безалкогольних коктейлів.

 Романтичний вечір в гриль-барі "Lake" додасть яскравих і хвилюючих миттєвостей у вашу історію кохання!

Якщо ж ви ще не знайшли свою другу половинку – не варто засмучуватися. Адже, в гриль-барі "Lake" ви зможете весело провести час із компанією друзів.  Тут вам допоможуть організувати чудове та незабутнє свято.

Завітайте за адресою: м.Рівне , вул. Басівкутська, 3.

Телефон 068-24-30-391 або пиши нам у ФБ