У Вересі представили новачків клубу. Під час неформальної зустрічі вболівальників познайомили із новими гравцями. Нові обличчя не лише серед гравців, а серед працівників клуб. Як пройшла перша зустріч та хто ці новачки, - дивіться далі.

У Вересі - нові обличчя. Днями у Рівному відбулася неформальна зустріч із новачками команди та вболівальниками. Першочергове завдання, яке ставлять перед собою червоно-чорні - вийти у Першу лігу. Для цього запевняють, готові працювати наповну.

Познайомили вболівальників із новим лікарем команди. Це Геннадій Кватирук. До цього він працював головним лікарем у харківського Металіста.

Новий стадіон у Рівному та Верес у Вищій лізі. Такі мрії нового адміністратора команди - Анатолія Коломійця. Він, до слова, колишній вихованець рівненської дитячо-юнацької спортивної школи.

Допомогти вивести команду на новий рівень сподівається і асистент головного тренера Вереса.

На зустріч із новачками прийшли і вболівальники команди. Сподіваються, що нові обличчя допоможуть рівнянам потрапити у першу лігу.

До слова, другий тренувальний збір рівненський "Верес" проведе в Івано-Франківську. Там команда Олега Шандрука візьме участь у ІІ-му футбольному турнірі "Кубок міського голови Івано-Франківська".

Дивіться також: 

Вболівальник "Вереса" потребує допомоги донорів (ВІДЕО)