Мокрота в горлі або закладеність носа є найбільш поширеною причиною кашлю та утруднення дихання. Мокрота, накопичена в легких, сприяє цим проблемам зі здоров'ям. Хоча ця проблема не загрожує життю, вона впливає на якість життя.

В основному вона захищає нас від холоду, і ми починаємо кашляти, коли слиз накопичується в горлі та грудях. Це часто супроводжується лихоманкою, кашлем, ослабленим тілом, нежиттю і утрудненим диханням. Бронхіальні труби можуть бути заблоковані, якщо ми не видалимо мокроту з легких, збільшуючи ризик більш серйозних проблем зі здоров'ям.


Мед і лимон


Ця потужна комбінація дуже ефективна при лікуванні проблем з диханням, через їх протигрибкових та антибактеріальних властивостей.


Склад продукту:
1 столова ложка органічного меду
2 столові ложки лимонного соку


Приготування:
Змішайте два інгредієнта в мисці і вживайте суміш три рази на день.
Імбир
Імбир, безсумнівно, є найпотужнішим відхаркувальну, антибактеріальну та противірусну засобом.
Вам також сподобається - Обгорнутий в тканини імбир виводить слиз з легких за 1 ніч! Ось що треба робити


Склад продукту:
2 склянки води
1 чайна ложка перцю
6 або 7 скибочок імбиру
1 чайна ложка меду


Приготування:
Нагрійте воду і додайте перець і імбир, коли вона закипить. Накрийте каструлю кришкою на пару хвилин. Зніміть з вогню і дайте суміші охолонути. Після цього додайте мед. Пити по 2-3 чашки чаю щодня.


Куркума


Куркума містить куркумін, компонент з потужними антибактеріальними і антисептичними властивостями. Корінь куркуми дуже ефективний в усуненні слизу, бактерій і мокротиння.


Склад продукту:
1 склянку теплої води
1/2 чайної ложки солі
1 чайна ложка куркуми


Приготування:
Змішайте всі інгредієнти і полощіть горло кілька разів в день, протягом декількох хвилин. Цей простий метод швидко видалить мокроту і вилікує будь-яку респіраторну інфекцію.

Будьте Здорові!