Фото ілюстративне
Програма заходів, які відбудуться в обласному центрі.

23 квітня о 10.00 годині у Рівне нському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» відбудеться щорічний благодійний проект «Особливе Великоднє дерево».

Тематика цьогорічного заходу : "У Великодній диво-галереї України рідної краса".

Під час свята діятиме чотири творчих корекційно-розвиткових студії. В своїх роботах вихованці закладу будуть мати можливість використовувати різноманітні техніки ужитково-декоративного мистецтва (малювання гуашшю, розпис воском, печворк, декорування печива айсингом).

Діти з особливими освітніми потребами не лише візьмуть участь у майстер-класах з ужитково-декоративного мистецтва, але й продемонструють свої вокальні та хореографічні здібності (танці на візках).

Усі учасники заходу отримають масу позитивних емоцій від перегляду унікальнуої виставки ексклюзивних робіт "Великодній сувенір".


25 квітня з 13.00 годині на майдані Незалежності відбудеться благодійний великодній ярмарок «Врятуємо життя разом!».

Діти, батьки, педагоги загальноосвітніх закладів, вихованці підліткових клубів, народні майстри готуватимуть великодні сувеніри, кошти від продажу яких будуть спрямовані на лікування Сільвестра Кривошеї, учня Рівне нської спеціалізованої школи № 15 та Єлизаветі Юхимчук, учениці Рівне нської ЗОШ № 15.

Читайте також: рівнянці Єлізаветі Юхимчук необхідна допомога небайдужих


Упродовж 22-24 квітня одинадцятикласники рівненських шкіл разом зі своїми наставниками розмальовуватимуть дерев’яні писанки у „великодніх майстернях”. Це дійство, яке вже стало гарною традицією, дає можливість кожному, хто візьме в руки пензлик, відчути магію давнього українського обряду.

25 квітня з 13.00 годині ці писанки „розквітнуть” на деревах, розміщених на Чайчиній алеї, а також у всій центральній частині міста, щоб у Великодні дні під українським небом прославляти світле Господнє Воскресіння.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber