Існують різні способи для залучення грошей та багатства, і деякі з них дуже цікаві. Один з найкращих – використовувати вчення Фен-шуй.

 Фен-шуй зони

Відро для сміття або будь-які інші точки збору сміття повинні бути якомога далі від робочої зони і від зони багатства. І взагалі, сміття в кімнаті бути не повинно - воно вкрай негативно впливає на циркуляцію енергії ци.

Грошове дерево - ефективний магніт для багатства. Але розташовуватися воно повинно тільки на південному сході вітальні або основної кімнати, якщо ви живете в однокімнатній квартирі.

Частіше провітрюйте квартиру. Це допоможе позбутися від застою енергії і поліпшити її циркуляцію. Діє у всіх сферах життя.

Читайте також: Обереги для спальні, які будуть охороняти ваше сімейне щастя

Якщо ви виплачуєте кредит, то заведіть собі папку, в яку будете складати квитанції про оплату. Один нюанс - вона повинна бути червоного кольору.

Скарбнички, якщо ви ними користуєтеся, повинні розташовуватися в південно-східній частині квартири, бути червоного кольору, а також мати напис на що конкретно ви збираєте гроші.

У північному кутку квартири поставте статуетку черепахи. Якщо ж кута немає, то розташуйте цей талісман в північній частині, окремо від усіх інших елементів.

У квартирі ні в якому разі не повинно бути труб і кранів, які протікають, а унітаз завжди потрібно тримати закритим.

За системою Фен-шуй гроші самі по собі заслуговують на повагу і не повинні розпихатися по кишенях, бути зім'ятими або мати різні написи на купюрах.

Читайте також: Новосілля: прикмети для щастя в новому будинку

Домогтися успіху в фінансових справах допоможуть наступні поради:

У будинку не можна: свистіти, залишати на столі порожні пляшки і ключі, що-небудь викидати у вікно, навіть якщо така можливість є.

Не можна тримати в будинку порожню тару. Якщо ж вона необхідна - покладіть туди монетку або кілька бобів. Цінність монетки значення не має.

Перераховувати гроші краще вранці і перед дзеркалом, але тільки за закритими дверима.

У якості скарбнички можна використовуватися все, що завгодно. Головне, щоб воно було красивим, акуратним і цілим. Ідеальний варіант - прикрашена скринька.

Ніколи не змітайте крихти на підлогу. Також, небажано збирати їх в руку - тільки на ганчірку або на губку.

Для того щоб гроші легко приходили в будинок, покладіть в кожен куток по невеличкій монеті. А під поріг - монету побільше.

Не викидайте нічого ближче до вечора - тільки вранці або вдень.

Не рекомендується витрачати гроші відразу ж в день отримання зарплати. Краще починати з наступного дня.

Якщо ви затіяли прибирання, то робити це потрібно до заходу сонця. Віник повинен бути один, причому цілий і відносно новий. А зберігатися він повинен ручкою вниз.