Ім'я багато в чому визначає риси характеру і долю, тому важливо вибрати те, яке найбільше підійде конкретній людині. Як вибрати ідеальне ім'я для дитини за датою народження?

Нумерологія може допомогти новоспеченим батькам з легкістю підібрати ім'я для свого малюка. Зробити це дуже просто, достатньо взяти листок паперу, ручку і написати дві дати народження: мами і малюка. Наприклад, дата народження мами 12.02.1992, а малюка - 10.01.2019, щоб розрахувати ідеальне ім'я потрібно скласти цифри в даті народження мами і малюка, а потім відняти число дитини з числа матері. 1 + 2 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 2 = 27; 1 + 0 + 0 + 1 + 2 + 0 + 1 + 9 = 14. Тепер від 27 віднімемо 14 і отримаємо 13, складати потрібно до отримання простого числа від 1 до 9, тому складемо ще раз 1 + 3 = 4. 4 - число, яке допоможе вибрати відповідне ім'я для дитини. Якщо у вас вийде відємне число, не страшно, точно так само складайте його до отримання простого числа.


Одиниця. Одиниця говорить про те, що у дитини має бути довге тверде ім'я з великою кількістю дзвінких голосних. Для хлопчика підійдуть такі імена як: Володимир, Геннадій, Владислав, Святослав, Мирослав. Для дівчинки: Єлизавета, Надія, Ангеліна, Маргарита, Варвара.

Також читайте: 5 типів виховання, які травмують життя дитині

 

Двійка. Якщо у вас вийшла двійка, то ім'я дитини має починатися на ту ж букву, що і прізвище, це допоможе дитині розкрити всі її таланти і творчий потенціал.

Трійка. Число три означає, що ім'я дитини має асоціюватися зі світлом, добром і життям. Це можуть бути такі імена як: Агнія, Дарина, Яніна, Світлана, Кіра, Галина, Віталій, Лев, Кирило, Олег.


Четвірка. Якщо за датою народження вийшла четвірка, то ім'я у дитини має бути коротким, ідеально, якщо воно буде складатися з 4 букв, так як четвірка символізує поєднання чотирьох стихій. Чудово підійдуть такі імена як: Олег, Єгор, Влас, Петро, ??Юрій, Яків, Алла, Дана, Ніна, Віра.

Також читайте: Кращий рецепт домашнього майонезу: 3 прості кроки до ідеального соусу

П'ятірка. Якщо вийшла п'ятірка, то потрібно вибрати для дитини максимально просте ім'я, без химерності, воно повинно відповідати сімейним та національним традиціям, тоді ім'я стане для дитини справжнім оберегом і дасть їй  духовний захист.

Шістка. Така дитина має дуже сильний і твердий характер, але може бути занадто імпульсивною та емоційною. Щоб згладити негативні риси, назвіть її м'яким довгим ім'ям, наприклад: Кирило, Святослав, Микола, Анатолій, Ксенія, Анастасія, Катерина.

Сімка.
Це число символізує радість і життя у всіх її проявах, воно поєднує в собі безліч корисних властивостей, тому в даному випадку, ви можете вибрати для дитини будь-яке ім'я, яке вам подобається.

Вісімка. Для дитини, на дату народження якої випала вісімка, потрібно підібрати незвичайне і рідкісне ім'я, яке повинно бути легким. Чудово підійдуть такі імена як Емма, Лукреція, Ликера, Аполлінарія, Валентина, Філіп, Інокентій, Матвій, Захар, Яромир.

Дев'ятка. У дев'яток часто слабка енергетика, тому ім'я їм потрібно вибирати сильне і тверде. Наприклад, для хлопчиків ідеально підійдуть: Артур, Лев, Ігор, Сергій, Борис, Артем, а для дівчаток - Інна, Дарина, Юлія, Жанна, Олена.