Чи знали ви, що на кар’єрний ріст чи збільшення доходів впливає навіть організація робочого місця та положення столу. А все відповідно до практик фен-шуй.

 Для поліпшення стану справ потрібно зробити перестановку: в такому випадку енергія приміщення починає рухатися. А якщо розташувати предмети таким чином, щоб енергетичні потоки почали працювати вам на благо, то значно можна поліпшити свій добробут, стати більш успішним і забезпеченим.

Отже, при облаштуванні робочого столу необхідно враховувати такі моменти.

1. Не можна сидіти спиною до входу в кімнату або офіс

Взагалі подібне розташування столу є поганим з тієї причини, що людина, що сидить спиною до входу, на підсвідомому рівні буде відчувати небезпеку. А з точки зору енергетики, може стати причиною зради або «підсиджування». Ідеальним розташуванням для столу вважається таке, коли співробітник сидить по діагоналі від вхідних дверей, а його робоче місце добре проглядається при вході в офісне приміщення.

2. Не можна сидіти спиною до вікна

Згідно фен-шуй, якщо за спиною працівника є вікно, то йому складно буде заручитися підтримкою співробітників або начальства. Така людина може стати «білою вороною».

Проблему вікна за спиною можна вирішити і не змінюючи положення столу: досить завісити його щільними фіранками або під час роботи закривати жалюзі.

3. Символи Води ні в якому разі не повинні бути розміщені за вашою спиною

Символи Води - це предмети із зображенням води (фонтанчики, картини, морські фігурки та інше). Їх потрібно розміщувати перед робочим столом, наприклад, збоку.

4. Над головою не повинно бути нависаючих конструкцій

Простежте, щоб над вашим робочим столом не було балок, кондиціонерів, антресолей або інших конструкцій. Такі предмети створюють енергетичний тиск і знесилюють людину, яка сидить під ними, перекриваючи потоки позитивної енергії.

5. Сховайте проводи

Проводи та кабелі, які знаходяться на видному місці символізують відтік фінансів і благополуччя, тому їх краще сховати за панелями.

Як потрібно проводити вихідні, щоб стати успішним

Як все встигати: 5 ефективних прийомів тайм-менеджменту