Квіти прикрасять будь-яке свято. Не дарма кажуть, що жінка, якій дарують квіти, розквітає на очах.

 Які квіти подарувати коханій жінці? Питання дуже актуальне напередодні жіночого свята. Щоб вибрати відповідний букет, підбирай квіти за характером пані.

Ромашки

Такій жінці властива простота в хорошому сенсі цього слова. Вона любить, щоб життя текло в звичному руслі, щоб нічого не змінювалося, в іншому випадку вона не знає, за що братися.

Троянди

Все, що оточує цих жінок в їх житті, називається любов. Такі жінки дуже міцно стоять на ногах, реалісти, цінують комфорт і порядок.

Орхідеї

Психологи кажуть, що орхідеї приваблюють складних і незвичайних жінок. Любительок поговорити про високе, про те, що життя - це суєта суєт, злегка примхливих і вельми оригінальних.

Хризантеми

Такі жінки, як правило, досить замкнуті і схильні до сильних переживань через власні проблеми. З іншого боку, вони стримані, практичні, сильні натури.

Тюльпани

Жінки, чия улюблена квітка - тюльпан, живуть надіями на зміни на краще, і ця віра дає їм сили рухатися вперед. У такої жінки дуже нелегко домогтися визнання.

Лілії

Жінки, які люблять лілії, завжди і всюди відчувають себе впевнено, вміють вигідно себе подати, показати свої кращі сторони і підтримати бесіду, і ще - чарівні та енергійні.

Гербери

Такі жінки прагнуть до досконалості в усьому, але для того, щоб мати сили, їм потрібна поруч хороша опора. При цьому вони вміють бути незалежними, гордими, прагнуть до самоповаги і самореалізації.

 Кімнатні рослини, які шкодять сімейному щастю

Які коштовності і прикраси привертають біди та нещастя