Вважається, що ранок - ідеальний час для творчої роботи, зосередження, фітнесу та навіть для заняття сексом! Тому, як би важко не було рано прокидатися, але варто навчитися це робити і отримувати лише користь від такої нової звички.

 Ось декілька порад, які допоможуть вам навчитися рано прокидатися.

Гарний приклад

Пошукай в інтернеті інформацію про успішних людей, які встають рано. Серед них ти можеш зустріти дружину Барака Обами Мішель, Дженніфер Еністон і навіть керівники різних відомих компаній. Багато з них стверджують, що ранні підйоми - ключ до того, щоб встигати найголовніше не тільки в роботі, але і в житті, радіючи кожному дню.

Стимул

Не варто з самого ранку хапатися за ті справи, які не доставляють тобі задоволення. Почни день з того, що подарує тобі гарний настрій. Наприклад, ти можеш щоранку починати з пробіжки по весняному парку. Свіже повітря і яскраве сонце зарядить тебе позитивом. А фізична активність дозволить тримати свою фігуру в хорошій формі. Або ж це може бути читання улюбленої книги, на яку зазвичай не вистачає часу.

Чому чоловіки і жінки відчувають щастя по-різному

Цікава арифметика

Вранці часто дозволяєш собі переставляти будильник на "ще 10-15 хвилин"? Це погана звичка! Вироби для себе корисну звичку: продзвенів будильник - швидко порахуй від 10 до 1 і тут же вставай!

Перестань думати про соцмережі

На жаль, ми живемо в епоху неймовірного інформаційного сміття. А даремна інформація і чужі, часом зовсім непотрібні вам думки, заважають чути свій внутрішній голос. Починай ранок без соцмереж і гаджетів.

Не засижуйся до півночі

Увечері лягай спати, коли тобі захочеться. А якщо в перебігу декількох днів вставати в 05.30-06:00, то навіть сова захоче лягти спати близько 10 вечора.

6 місць, де кожного дня можна зустріти свою другу половинку

Весняне перезавантаження: 7 речей, від яких треба позбутися до весни