Іноді так хочеться знати, що діється в голові у іншої людини, і ми шкодуємо про те, що не вміємо читати думки. Чи можна навчитися читання думок?

 Читання думок - це не щось з області фантастики, а навик, яким може оволодіти практично кожен, якщо буде щодня робити прості вправи.

Навчіться медитувати

Щоб почути думки інших вам потрібно зупинити шум у своїй голові. Кращим способом для цього є медитація. На сьогоднішній день існує більше 100 технік медитації, всі вони призводять до очищення розуму від безперервного діалогу. Освоїти їх може кожен. Просто сядьте в зручну позу, так щоб ваше тіло могло розслабитися, закрийте очі, прислухайтеся до того, що відбувається у вашому організмі. Сконцентруйтеся на диханні, відчуйте як повітря входить через ніздрі і проходить крізь ваше тіло. Усвідомте думки у вашій голові, але постарайтеся їх не думати, чи не чіплятися за них. Посидьте так кілька хвилин.

Читайте також: Як собака може продовжити життя людині

Сконцентруйтеся на предметі

Візьміть будь-яку річ іншої людини. Постарайтеся не про що не думати і зосередитися на цьому предметі. Незабаром ви можете відчути його енергетику, а у вашій голові будуть виникати образи, пов'язані з господарем цієї речі.

Сконцентруйтеся на людині

Попросіть когось із своїх близьких взяти участь в експерименті. Нехай він думає про якусь одну подію. Розслабтеся і постарайтеся відчути про що він думає. Вимкніть логіку і аналіз, вам потрібно не вгадати про що він може думати в даний момент, а саме почути його думки, побачити пов'язані з ними образи.

Вправа з годинником

Ця вправа також дозволяє розслабитися, позбавитися від напруги і усунути внутрішній шум в голові. Візьміть годинник, який цокає і сядьте з ним у відокремленому місці, де вас ніхто не потривожить. Закрийте очі і сконцентруйтеся на звуці механізму годинника. Поступово віддаляйте їх від себе, з часом він повинен бути настільки далеко, щоб його цокання було ледь вловиме. Практикуйте цю вправу щодня.

Читайте також: Чому жінки економлять на собі і до чого це призводить?

Будьте уважні до дрібниць

Часто ми настільки занурені в свої думки, що не помічаємо навколишній нас світ. Будьте уважні до людей поруч з вами. Наприклад, в парку на прогулянці або в громадському транспорті, сконцентруйтеся на людині, яка знаходиться неподалік від вас, постарайтеся вловити її настрій, емоційний стан, хід думок.

Не турбуйтеся, якщо у вас не вийде з першого разу відчути енергетику і думки інших людей. Просто вірте в себе і продовжуйте вправи. Через деякий час ви помітите, що ваша інтуїція працює набагато краще і ви практично можете читати думки оточуючих.