Фотографію на документах багатьом соромно показувати - іноді це просто ніби не ти. Ось як потрібно фотографуватися на документи, щоб собі подобатися завжди.

 Особлива посмішка

Не потрібно демонструвати всі свої зуби в широкій посмішці. У більшості країн такі фото на документи не годяться. Але і з похмурим виразом обличчя теж не варто сидіти. Ніяких похмурих брів! Трохи підніми куточки губ в легкій усмішці. Цього буде цілком достатньо, щоб вийти дуже мило.

Зачіска
 
Акуратна укладка повинна відкривати лоб і очі. Також для багатьох документів важливо, щоб були відкриті вуха. Так само уникай високих вечірніх зачісок. У кадрі це може виглядати жахливо.
Одяг
 
Все найкрасивіше надягати на себе, щоб сфотографуватися на документи, точно не варто. Ніяких великих прикрас на шиї і у вухах. Це виглядає безглуздо. Пишні коміри на сукні дають додатковий обсяг особі. А в кофті з капюшоном ти можеш виглядати, немов у тебе горб. Одяг повинен бути простий, однотонний, елегантний і ніяких голих плечей, декольте.
 
Як фарбуватися
 
У макіяжі не повинно бути ніяких хайлайтерів, вуалей і блискучих тіней. Помада і рум'яна без перламутрового блиску. Оскільки всі засоби для макіяжу, які створюють ефект мерехтіння, можуть на фотографії для документів додавати вам років.