Чимало водіїв скаржаться на рівненські дороги. Кажуть, щоразу бояться загубити колеса. Адже на дорожньому полотні чимало глибоких вибоїн. Тому, поліцейські відділу безпеки дорожнього руху вирішили проінспектувати одну із цих проблемних вулиць.

Рівнянин Анатолій більше 14 років за кермом. Каже, на деяких вулицях нашого міста їздити важко, бо великі та глибокі ями. А вони призводять до поломки запчастин автомобіля.

Хватає, є ями, але найгірше - це на млинівській, біля таможні. Там страшне, там можна і колесо залишити, якщо не додивишся

Нарікають й інші водії. Саме тому, поліцейські рівненського профільного відділу, вирішили перевірити цю ділянку дороги на вулиці Млинівській. Там зафіксували такі порушення.

2.70 глибиною 7 сантиметрів, та напливи висотою до 7 см. що є порушення прав норм та стандартів. Відсутня дорожня розмітка, пішоходного переходу 1.14.1, які потрібно нанести після ямкового ремонту. Також відсутня осьова дорожня розмітка така як 1.1, 1.7, 1.6 та 1.5, яку треба нанести після ремонту

А ще каналізаційний стік забитий та не працює. Поліцейські порушення зафіксували та склали протокол про не дотримання правил і стандартів при утриманні автомобільних доріг. Він передбачає штраф у розмірі 1020 гривень. А відповідає за стан доріг Рівне нське міське ШЕУ. Та у них, своя правда.

Читайте також: на Рівне нщині судитимуть членів злочинного угрупування

Та поки з'ясовують хто відповідає за цю ділянку дороги, рівненські поліцейські й надалі перевірятимуть шляхи. Адже, головна мета їхньої інспекції - аби в місті були хороші дороги.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber