Вдаючись до допомоги нумерології, кожен з нас може розрахувати свою долю за датою народження. Дивно, але комбінації цифр можуть підказати вам, в якому напрямку рухатися і як уникнути негараздів.

 Визначити число своєї долі досить просто: для цього потрібно складати цифри вашої дати до тих пір, поки не вийде однозначне число. Наприклад, ви народилися 15 лютого 1985 року: 1 + 5 + 0 + 2 + 1 + 9 + 8 + 5 = 31; 3 + 1 = 4. Значить, ваша цифра 4. За аналогією можна визначити число для будь-якої дати народження, а що воно означатиме, читайте далі.

Одиниця

Цифра «1» відповідає людям активним, повним енергії і ентузіазму здійснювати щось нове і йти вперед. Такі особистості не вміють зупинятися на досягнутому і почивати на лаврах, а весь час прагнуть розвиватися та вдосконалюватися. «Одиниці» - люди творчі, мають лідерські якості, здатні займати керівні посади і успішно управляти великим колективом. Не останню роль в цьому відіграє вміння людей з цифрою «1» контролювати свої емоції.

Двійка

Люди з цифрою «2» неймовірно комунікабельні і вміють розвиватися в декількох напрямках одночасно. Вони домагаються успіхів завдяки здатності до самоосвіти і бажанням вчитися. «Двійка» легко буде реалізуватися в сфері журналістики та політики.

Трійка

Цифра «3» говорить про наявність неабияких творчих здібностей. «Трійкам» необхідно розвивати свої таланти, навіть якщо на шляху до мети будуть серйозні перешкоди, а найбільш підходящими для них будуть професії співака, актора, художника або дизайнера.

Четвірка

«Четвірки» - це люди, які звикли добиватися всього своєю працею, не вдаючись до сторонньої допомоги і намагаючись вирішувати проблеми самостійно. З боку може здатися, що люди з цифрою «4» замкнуті і відлюдники: насправді, вони повністю віддаються вирішенню проблем і схильні до аналізу. Люди- «четвірки» дуже пунктуальні і педантичні, а тому можуть ставати прекрасними керівниками.

П'ятірка

Люди з цифрою «5» вміють прекрасно спілкуватися з людьми, тому можуть зробити кар'єру практично в будь-якій професійній сфері. «П'ятірки» вміють прекрасно мотивувати і налаштувати оточуючих на досягнення успіхів, завдяки чому їх поважають і цінують оточуючі.

Як рівнянам зробити свій день щасливим?

Шістка

Люди- «шістки» мають сердечну теплоту, душевність і чуйність. Вони здатні повністю віддавати себе іншим, тому головна рекомендація для них: не забувати про себе і своє здоров'я. «Шістки» зможуть реалізуватися в сфері освіти та медицини.

Сімка

Люди з цифрою «7» - справжні дослідники. Їх непереборне бажання знайти відповіді на свої запитання, дізнатися щось нове і зробити корисні відкриття допоможуть стати «сімкам» хорошими вченими і науковими діячами.

Вісімки

Людей з цифрою «8» відрізняє сила духу і здатність йти до намічених висот незважаючи ні на які життєві труднощі і перепони. Вони можуть стати успішними бізнесменами і побудувати запаморочливу кар'єру.

Дев'ятки

Люди- «дев'ятки» дуже доброзичливі і товариські, тому цікаві для оточуючих. Вони мають неординарне мислення, а до вирішення важких у виконанні завдань підходять нестандартно і креативно. «Дев'ятки» люблять епатаж, але це не відбивається на їхньому характері, не робить пихатими і егоцентричними. «Дев'яткам» підійде професія дизайнера, декоратора або архітектора.

Весняне перезавантаження: 7 речей, від яких треба позбутися до весни

Як боротися з лінню: 7 порад для рівнян