Наближається день народження, а ти не знаєш як відсвяткувати, щоб вийшло і весело і бюджетно? Це можливо…

 Без подарунків

Кожен хоче отримати на День народження подарунок, але рідко це виявляється щось дійсно корисне. Тому ти можеш попросити дарувати тобі подарунки в матеріальному еквіваленті або, щоб друзі зробили свій вклад у святкування і це і буде подарунком від них.

Це дуже європейська практика, так що нікого така пропозиція не збентежить. Навпаки - гості будуть раді, що не повинні ламати голову над подарунком.

Найпривабливіші жіночі імена за версією чоловіків

Купони

Якщо ти хочеш неодмінно провести час в кафе або ресторані, зверни увагу на сайти з купонами зі знижками. Купони можуть подарувати тобі знижку в 50, а то і 70 відсотків - а для великої компанії це дуже багато.

Але уважно читай умови знижок, також обговори їх з рестораном: часто дрібним шрифтом там написані випадки, на які знижка не поширюється, скажімо, певна кількість гостей або весняне меню.

Корк фі

Ще одним відмінним способом заощадити в ресторані є послуга корк фі, дослівно - плата за відкриту пляшку.

Це фіксована ціна, яку ти платиш, щоб прийти зі своїм алкоголем. Так як спиртне - найдорожча стаття витрат під час посиденьок.

Корк фі надають багато ресторанів: просто поцікавтеся такою послугою і економте на алкоголі.

Як впливає остання цифра року народження на ваш характер?

Пікнік

Зараз весна, а значить заощадити на святі стало ще легше. Можна не замовляти ресторан, а просто запросити друзів в парк на шашлики. Вино, сендвічі, легкі салати - все це коштує недорого. Така розвага нічим не поступається походу в ресторан. Навпаки, після довгої зими дуже хочеться провести час не в задушливому приміщенні, а на природі.

Піца-паті

Якщо ти все ж вирішила запрошувати гостей додому, не обов'язково готувати багато дорогих і витратних за часом страв. Піца - чудове рішення проблеми «чим годувати гостей».

Тематичний вечір

Необов'язково наймати дорогих аніматорів і ведучих, щоб провести вечір весело. Досить запропонувати гостям тему: нехай приходять в спеціальних костюмах, а місце свята прикрась по-особливому. Це може бути супергеройська вечірка, піжама-паті або бал принцес. Такий формат підходить для дорослих і для дітей.