Перше, з чим стикаються в будинку запрошені та незапрошені відвідувачі, — вхідні двері. Цей важливий конструктивний елемент будівлі виконує декілька важливих функцій:
  • захищає приміщення від вторгнення сторонніх осіб;
  • утримує всередині тепло;
  • не пускає в будівлю вуличний пил та опади;
  • створює перше враження про стиль помешкання та соціальний статус господарів. 
Гарні двері мають органічно поєднувати функціональну та естетичну складові. Саме такою гармонією характеризується продукція всесвітньо відомого німецького бренду Hörmann. 
На європейському ринку це лідер у галузі виробництва вхідних, міжкімнатних і гаражних дверей, воріт для гаражів, зсувних систем з автоматичним керуванням, електроприводів тощо.
З 1999 року вся ця продукція доступна й українським споживачам. За час роботи представництва Hörmann в Україні безліч наших співвітчизників обладнали свої будівлі надійними та стильними дверима європейської якості.
Докладніше про асортимент можна дізнатися на сторінці офіційного сайту компанії в Україні, перейшовши за посиланням www.hormann.ua/ru/chastnoe-stroitelstvo-i-remont/dveri/vkhodnye-dveri/.
 
  Розмаїття варіантів. На будь-який смак та бюджет

 

У каталозі на інтернет-сайтіHörmann Україна представлено 4 різновиди дверей:
• ThermoCarbon;
• ThermoSafe;
• Thermo65;
• TopComfort.
Варіанти вирізняються за матеріалом, виконанням та функціональним оздобленням. Але їх об’єднує висока надійність та якість.
Двері преміум-класу ThermoCarbon та вищого класу ThermoSafe виготовлено з алюмінію. Це більш практичний матеріал, ніж дерево або пластик. Такі вироби міцні, стійкі, забезпечують гарну термо- та звукоізоляцію, довго зберігають презентабельний вигляд. Моделі не розсихаються та не просідають із часом, не потребують підфарбовування, що дозволяє заощаджувати час та будматеріали.
Скляне дверне полотно лінійки TopComfort гарантує не тільки надійний захист від проникнення та теплоізоляцію, а й забезпечує велику кількість світла в передпокої. Варіант Thermo65 виготовляється зі сталі, що робить його більш привабливим за ціною.
Високий ступінь захисту від злому забезпечується дев’ятикратним (ThermoCarbon) і п’ятикратним (в інших) замикальним пристроєм і профільними циліндрами з антивандальним захистом або опцією оповіщення про небезпеку. Все протизламне оснащення непомітне зовні.
Можливість зробити вибір серед різноманітних мотивів та кольорів — додатковий аргумент на користь Hörmann.