Чоловік може сісти до в'язниці на п'ятнадцять років.

До поліції четвертого лютого минулого року повідомила 40-річна жителька села Ільпінь Здолбунівського району, що невідома особа викрала її автомобіль Range Rover Sport, який вона залишила на подвір’ї власного господарства.

Через десять днів за допомогою розшукати викрадений Lexus LS 460 до поліції звернувся 35-річний житель Рівного, який припаркував позашляховик у дворі багатоповерхівки на вулиці Небесної Сотні обласного центру.

Того ж дня зникає ще один позашляховик Toyota RAV4 46-річної жительки Рівного біля житлового будинку на вулиці Євгена Коновальця.

У результат проведених слідчих та розшукових заходів оперативникам карного розшуку вдалося вийти на слід зловмисника. Слідчі зібрали достатню доказову базу, аби довести вину 36-річного рівнянина. Йому повідомили про підозру. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Читайте ще: жителька Рівне нщини погрожувала підірвати автовокзал у Луцьку

Під час досудового розслідування підозрюваний свою вину не визнав і зі слідством не співпрацював. Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення осіб спільників обвинуваченого та місце знаходження автомобілів Lexus LS 460 та Toyota RAV4. Позашляховик Range Rover Sport повернули жительці Здолбунівщини. В загальному сума завданих власникам транспортних засобів збитків становить понад два мільйони гривень.

Підготовче засідання у справі 36-річного рівнянина відбудеться невдовзі у Рівне нському міському суді. Санкція інкримінованої підсудному статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber