Ним став житель села Опарипси Бугаївського старостинства Ананій Додь, який впіймав майже 5-кілограмового коропа. Це гарне підтвердження того, що водойма в Стариках - таки рибне місце, зазначають члени місцевого рибальського товариства.

Організували рибальський турнір: Радивилівська міська рада, громадська організація волонтерів міста, товариство рибалок с.Старики, а також всеукраїнський рибальський клуб «CNR – FISHING”.

Тривав він із 7 години ранку. Щоб стати учасником турніру, кожен хто реєструвався здійснив благодійний внесок у сумі 500 грн. Участь у турнірі взяли 20 осіб з Почаєва, Києва, Рівного, Сіверська та Радивилова. Рибалили за принципом «спіймав-відпусти». Усі зібрані кошти будуть спрямовані на оплату квадрокоптера, який уже допомагає нашим військовим в обороні країни.

Більшість учасників турніру професійно займаються цією справою, мають відповідне спорядження та добре знають, як впіймати добрий улов!

Наймолодшою учасницею сьогоднішніх змагань стала радивилівчанка Христинка, дівчинці 6 років і на турнір вона прийшла разом із дідусем Іваном Воронком. 

За словами представника спільноти ветеранів Афганістану Радивилівщини та одного із членів товариства рибалок с.Старики,  Віктора Вознюка, до складу товариства входять члени місцевих ветеранських спілок чорнобильців, афганців, ветеранів війни та організації інвалідів. Разом тут налічується 58 чоловік, завдяки щорічним членським внескам здійснюється зарибнення водойми: тут водиться білий амур, коропи, карасі, окуні, щуки. Членами товариства здійснюється також впорядкування благоустрою території, прилеглої до водойми.

Читайте також: Понад 300 тисяч гривень зібрав вуличний музикант на потреби ЗСУ