У Рівному з'явився ще один мурал. Його створив відомий французький художник Marko93. Митець за два дні намалював картину на стіні поблизу Палацу Дітей та молоді. Допомагали йому в цьому рівненські волонтери.

Це французький художник Marko93. Він розмалював стіни яскравими графіті у більш ніж 35 країнах світу. Сьогодні створює мурал у Рівному, поблизу Палацу Дітей та молоді.

Мене зараз дуже цікавить тема звірів. Зокрема, кошачих. Леопардів. В аскетській культурі вони символізують сонце, світло і також захист. Я хотів таким чином ніби захистити ваше місто, країну, - розповів французький художник.

На реалізацію задумів у митця було всього два дні. У цьому йому допомагали рівненські волонтери. Одна з яких Аліна. Дівчина каже, не боїться замаститися у фарбу. Працює заради задоволення.

Я захоплююсь мистецтвом загалом, я кайфую, драйвую від цього. Тому що це розвиток міста, і тому що графіті це ті такі ексклюзивні штуки, які здивування і вау-ефект місту і плюс туристів, залучається цікавість туристів, - говорить волонтерка Аліна.

Французький художник переконаний, цей мурал стане родзинкою Рівного та його одною з улюблених робіт.

Зазвичай я працюю на великих форматах. До прикладу, 40 метрів, 5-типоверхові будинки. Ця теж досить велика. Можу сказати, що в списку робіт, це одна з найбільших і цікавих

Це перший мурал, який створив Marko93 в Україні. Згодом планує навідатися до Львова, де також залишить слід французького мистецтва. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber

Читайте ще: у Рівному створюють ще один мурал (ФОТОФАКТ)